Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megkèrdezzem, hogy mi törtènt...

Megkèrdezzem, hogy mi törtènt vele?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudom, hogy írjam le, bocsànat, ha kicsit fura lesz.Am van egy fiú osztàlytàrsam.Àtlagos, kicsit csendes. Egy ideig nyàron el volt tűnve.Mindenki úgy tudja, hogy külföldön volt.Mikor legközelebb talàlkoztunk, lett egy tetovàlàsa. Bal kezèn, semmi extra a karjàn 3 db fekete csík körbe. Mindenki csodàlkozott rajta mert vissza fogot a sràc. Sokszor az is el volt takarva, fàslival,egyèbbel. Gondoltuk sportsèrülèse van.

Ma a lànyokkal azzal szórakoztunk, hogy jósoltunk a tenyèrből. Nem durvasàgot mondtunk, csak vicceket, amin lehet nevetni. ma nem volt rajta fàsli, gondoltam "jósolok" neki. Elkaptam a kezèt, magam felè fordítottam. A tenyere felèm fordítottam. Teljesen ledöbbentem, mert minden tetovàlàs alatt volt egy heg. Ilyen vàgàs nyom. Ès ledöbbentem. Azt hittem kiakad, de szolidan elhúzta a kezèt, ès nyugodtan anyit mondott, hogy legközelebb először kèrdezzek, hogy szabad e? Megkèrdezzem, hogy mi törtènt vele? vagy hagyjam? Nem mondtam senkinek, mert anyira gàzul èreznèm magam... Valami tanàcs?Haragudhat ràm?

2021. okt. 14. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

"Elkaptam a kezèt, magam felè fordítottam."

Bocs, de elképesztő, hogy lány létedre mekkora egy seggfej vagy, mi az hogy csak elkaptad a kezét és magadhoz rántottad aztán meg elkezded stírölni, mi van rajta? Normális vagy te?! Hagyd békén azt a srácot, nálad nagyobb problémák vannak.

2021. okt. 14. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem kell megkérdezni, elég egyértelmű, gondolom öngyilkosságot kísérelt meg és esetleg a pszichiátrián volt pár hétig... semmiképp se feszegesd a témát, ha akar róla beszélni, majd fog.
2021. okt. 14. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Én is eret vágtam egyszer magamon. Nem szeretem ha kiszúrja valaki és téma lesz.
2021. okt. 14. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne kérdezz semmit, mert nem vagy vele olyan viszonyban, hogy ilyen bensőséges dolgokat megosszon veled! Senkinek ne szólj róla, hogy mit láttál!
2021. okt. 14. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!