Megkèrdezzem, hogy mi törtènt vele?
Nem nagyon tudom, hogy írjam le, bocsànat, ha kicsit fura lesz.Am van egy fiú osztàlytàrsam.Àtlagos, kicsit csendes. Egy ideig nyàron el volt tűnve.Mindenki úgy tudja, hogy külföldön volt.Mikor legközelebb talàlkoztunk, lett egy tetovàlàsa. Bal kezèn, semmi extra a karjàn 3 db fekete csík körbe. Mindenki csodàlkozott rajta mert vissza fogot a sràc. Sokszor az is el volt takarva, fàslival,egyèbbel. Gondoltuk sportsèrülèse van.
Ma a lànyokkal azzal szórakoztunk, hogy jósoltunk a tenyèrből. Nem durvasàgot mondtunk, csak vicceket, amin lehet nevetni. ma nem volt rajta fàsli, gondoltam "jósolok" neki. Elkaptam a kezèt, magam felè fordítottam. A tenyere felèm fordítottam. Teljesen ledöbbentem, mert minden tetovàlàs alatt volt egy heg. Ilyen vàgàs nyom. Ès ledöbbentem. Azt hittem kiakad, de szolidan elhúzta a kezèt, ès nyugodtan anyit mondott, hogy legközelebb először kèrdezzek, hogy szabad e? Megkèrdezzem, hogy mi törtènt vele? vagy hagyjam? Nem mondtam senkinek, mert anyira gàzul èreznèm magam... Valami tanàcs?Haragudhat ràm?
"Elkaptam a kezèt, magam felè fordítottam."
Bocs, de elképesztő, hogy lány létedre mekkora egy seggfej vagy, mi az hogy csak elkaptad a kezét és magadhoz rántottad aztán meg elkezded stírölni, mi van rajta? Normális vagy te?! Hagyd békén azt a srácot, nálad nagyobb problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!