Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért dagadtaz le pár osztályt...

Miért dagadtaz le pár osztálytársam akik barátok?

Figyelt kérdés

Nos röviden, 2020-as nyáron felszedtem 7-9kg-ot, aztán novembertől +5-öt, 85kg voltam karantén végén (május)

Elhatároztam, hogy lefogyok, június végén kezdtem, nem tetszett a tükörképem és folyton dagadtoztak. 85kg-ból szeptemberre 71kg lettem, 2 hónap alatt -13kg. A háziorvosom leméretett, szerinte rengeteget fogytam mióta utoljára látott. (Szeptemberben voltam megfazva)

Lényeg, tegnap óta ismét elkezdtek dagadtozni, bár már évelején is dagadtoztak, ez kikészít. Már 68kg vagyok, és 175cm fiú, nem tudom még mennyit fogyjak, hogy ne legyen senki szemében kövér. Nyáron 1000kcalt ettem, mostanság 600-800. Elegem van

2021. okt. 12. 21:52
1 2
 11/12 anonim válasza:

60 alá ne menjen le a súlyod, ez tökéletes mert az se jó ha elfúj a szél.

Ha tudják hogy zavar, de ugyan úgy mondják akkor mond vissza te is. Kicsit visszanyal a fagyi.

Mostmár direkt mondják hogy dagi vagy mert látják hogy sikerült lefogyni és valószínűleg ez rosszul esik nekik. Látják hogy sikered van nekik pedig nem és irigyek.

2021. dec. 7. 12:50
 12/12 anonim válasza:
Velem is ez volt ha valami siker ért rögtön támadtak. Csak ezért mondják. A legtöbb amit most tehetsz az hogy leszarod. Nem könnyű de látod hogy itt mindneki azt mondja h nem veled van a baj
2021. dec. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!