15 éve nem látott, brutál meghízott osztálytársnőt nem megismerni az utcán gáz?
Szóval szembejött egy brutál kövér /értsd: kb 165cm, 165kg/ nő az utcán. Valahogy felvillant, hogy valami miatt ismerős, de fogalmam nincs ki. Az arcvonásai emlékeztettek valakire, de hát akire emlékeztem egykori osztálytársra, meg a hölgy között van vagy egy mázsa különbség. Aztán Facebookon rákeresve megtaláltam, valóban ő az, de tényleg plusz 100 kiló van rajta, az átlagos alkatú lányból lett egy brutálisan elhízott molett nő.
Szerintetek megsértődött? Ha összefutnánk érettségi találkozón, nyilván ciki lenne mondani, hogy bocs, csak kicsit másképp emlékeztem rád, vagy meg sem ismertelek.
Nem láttalak, bocsi, biztos el voltam gondolkodva.
Attól, hogy olyan, amilyen, még nem kell bunkónak lenni. A fenti a legegyszerűbb, anélkül, hogy mélyebben bele kelljen menned a témába.
ő köszönt neked?
nem? akkor kit érdekel
#4:
Te valszeg valami anorexiás nádszál lehetsz, akit le kell szögelni a padlóhoz az ablak mellett, mert különben kiviszi a huzat.
#5,7
Most mi bajotok van? Talán ti is elhízottak vagytok? Tudom, tudom.. mond meg az igazat és betörik a fejed.
Kérdező: ha ő se köszönt, akkor nem olyan vészes a helyzet. De egyébként finoman is meg lehet mondani: "Szia, annyira megváltoztál, bocsi, hogy nem ismertelek meg ennyi év után."
Egyébként pedig, aki ennyire eligénytelenedik, az viselje is a következményeit, ha valaki emiatt nem ismeri meg.
Hazánk az egyik legelhízottabb Európában, és nyilván nem azért, mert mindenki hormonproblémás vagy beteg lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!