Velem van a baj, ha nem tudok 8 órán át figyelni?
Figyelt kérdés
Egyetemen van egy tantárgyam, ami minden pénteken 8-16-ig van online a Teamsen. 8 órán át programozni kell. 11:30-12:00-ig van egy ebédszünet. Ebédszünet óta az agyam teljesen minimumon dolgozik. Az órát egyáltalán nem követem, csak bámulom a monitort és az élet értelmén gondolkodom. Aztán én hülye bezártam még a 8-12-ig lévő felét a programnak és nem mentettem el, szóval most olyan mintha nem csináltam volna semmit. Pedig követelmény, hogy meglegyen a kód és felrakjam a saját mappámba. Dél óta pedig ugye nem írtam semmit. Velem van a baj, hogy ennyire nem bírom?2021. okt. 8. 13:49
11/13 anonim válasza:
Énszerintem semmi baj veled, ne aggódjál, de legközelebb azért mentsd el, amit csináltál, ne kelljen már előlről kezdeni és végigrágódni rajta. Tehát az pl egy hiba volt, egy baklövés
12/13 anonim válasza:
Ha programozó leszel, akkor majd a munkahelyeden is napi 8 órát kell programoznod, nem? Ha ez neked nem fekszik, akkor tanulj valami mást, vagy írjatok petíciót arról, hogy embertelen ez így és követeltek óránként 10 perc szünetet(ami amúgy számítógép előtt végzett munkáknál törvényileg is jár, az egyetem se legyen ez alól kivétel).
13/13 anonim válasza:
A számítógépes melóknál úgy tudom, hogy óránként jár 10 perc szünet
Szemecskék érdekében,hogy ne bámuld naphosszat végig a monitort egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!