Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Velem van a baj, ha nem tudok...

Velem van a baj, ha nem tudok 8 órán át figyelni?

Figyelt kérdés
Egyetemen van egy tantárgyam, ami minden pénteken 8-16-ig van online a Teamsen. 8 órán át programozni kell. 11:30-12:00-ig van egy ebédszünet. Ebédszünet óta az agyam teljesen minimumon dolgozik. Az órát egyáltalán nem követem, csak bámulom a monitort és az élet értelmén gondolkodom. Aztán én hülye bezártam még a 8-12-ig lévő felét a programnak és nem mentettem el, szóval most olyan mintha nem csináltam volna semmit. Pedig követelmény, hogy meglegyen a kód és felrakjam a saját mappámba. Dél óta pedig ugye nem írtam semmit. Velem van a baj, hogy ennyire nem bírom?

2021. okt. 8. 13:49
A kérdező szavazást indított:
Velem van a baj, nem vagyok idevaló
Nem velem van a baj, ez embertelenül sok
26 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Ahelyett, hogy folytatnád, feltettél itt egy hülye kérdést. Szerinted kivel van baj, ha nem veled? Lépj ki Gyakoriról, ne siránkozz és ne sajnáltasd magad, szedd össze magad és bizonyítsd be, hogy meg tudod csinálni, elvégre követelmény, hogy megcsináld.
2021. okt. 8. 13:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem bírom már követni az órát. Ahogy ránézek, 3 perc múlva már más világban jár az agyam és 20 perc múlva döbbenek rá, hogy nyitott szemmel aludtam konkrétan. Olyan szintű a lemaradásom (24 órás, 3 heti anyag csúszása), hogy nem tudom behozni. Eddig minden péntek így volt, bírtam 3 órát a 8-ból, azt is félig-félig voltak meg a kódok, aztán megszűntem létezni a következő 5 órára és csak bámultam a monitort értelmetlenül. A vicc az, hogy nem is csinálok mást, ami elvonja a figyelmem. Egyszerűen csak nincs figyelmem.
2021. okt. 8. 14:01
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Meg kell csinálnod, ez a tantárgyi kötelezettséged. Nincs választásod. Hisztizéssel nem készül el a feladat. Lépj ki innen és koncentrálj végre a feladatra!
2021. okt. 8. 14:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát most elkezdtem írni, de a régebbieket holtbiztos, hogy nem fogom tudni újraírni. Szerintem ez bukó.
2021. okt. 8. 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Egyrészt tényleg nagyon tömény ennyi óra programozás, pláne ilyen kicsi szünettel. Viszont, bármilyen nehéz is most, én még nem adnám fel. Készíts időbeosztást és próbáld meg behozni a lemaradásod, és nemcsak a mait, hanem az ezt megelőzőkét is.
2021. okt. 8. 14:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Előtte nap alszol eleget, kihipenten mész be órára?
2021. okt. 8. 14:20
 7/13 A kérdező kommentje:

sosem sikerült még visszanézni semmilyen órát és bepótolni a dolgokat, egyszerűen nincs rá szájízem, nem tudom megerőltetni magam...

8 órát aludtam előtte. De én egész nap fáradt vagyok, a nap 24 órájában be tudok aludni. Motivációm 0 még a kisujjamat megmozdítani is.

2021. okt. 8. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor rossz helyen vagy. Bár a péntek 8-16 órás egyetemi programozás ilyen feltételekkel elég durva, önmagában a napi 12-16 óra programozás (máshogy beosztva, saját ütemben — ami nem feltétlenül lassabb —) szerintem teljesen rendben van. Számomra rendben van, pedig még csak nem is ilyen szakon tanulok. De gyakran belefeledkezem és ottragadok. Az, hogy 0 a motivációd az baj, de lehet, hogy csak szar a tanár. Nekem is van borzalmas tanárom, aki alig mond új anyagot így rohadt unalmas az egész. De ha a programozáshoz nincs motivációd, akkor minek csinálod?

Szóval, az óra rossz, vagy a 8 óra programozás?

2021. okt. 8. 14:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Az óra jó, de 8 órában nagyon sok.
2021. okt. 8. 14:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Azért csinálom, mert már 7. félévben vagyok és következőre végeznék. Nem az van, hogy nem menne hanem az, hogy nem bírok figyelni, kiégett már az agyam.
2021. okt. 8. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!