Mit csináljak, ha állandóan megaláznak?
Figyelt kérdés
Minden tesi órán már az megy 2 hete, hogy az egyik teremben a fiúk fociznak, másik teremben a lányok röpiznek a tanárral. Az összes órán földig megaláznak, mert ők "focisták" én meg elég ügyetlen vagyok benne. Állandóan olyan jelzőket használnak, hogy majdnem elsírom magam, és szünetekben is rólam van szó, hogy én milyen egy szerencsétlen alak vagyok. Felőrlödök ebben az egészben.
9. osztályos vagyok, de máris kirekesztettek.
2021. okt. 5. 20:42
11/13 anonim válasza:
#8 nem csak a putriban vannak szar emberek. Magasabb körökben is ez megy. Csak lehet hogy ott jobban titkolják és elsőre azt hiszed rendes aztán jól hatbaszur.
12/13 anonim válasza:
Szerintem is szólj a azüleidnek, osztályfőnöknek, akár az igazgatónak. Ők beszélhetnek a tesitanárral is. Ha semmi sem segít, akkor pedig iskolát kell váltani. Még 3-4 év egy ilyen közegben nagyon rossz lenne. Velem régen az osztályfőnököm volt szemét és az iskolaváltás oldotta meg. Nagyon örülök, hogy megléptük, mert ő a jegyeimet is lerontotta stb. Sokkal jobb volt az új iskolában.
13/13 anonim válasza:
Játszd el hogy inkább a szép es kedves lányok társaságát választanád ha nem baj és inkább röpiznél..de ezt add elő humorral keverve..de tényleg menj át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!