Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mit tudnék tenni...

Szerintetek mit tudnék tenni azok ellen, akik állandóan piszkálnak, tök mindegy milyen oktatás van?

Figyelt kérdés

Ha jelenléti oktatás van, akkor még rosszabb, nem tudok ellenük még annyit se tenni, mint facebookon.

Állandóan, mindenbe belekötnek.

Belekötnek, hogy van véleményem xy dologról (amikhez amúgy közük nincs), belekötnek, hogy milyen cuccokat veszek (akár ruha, akár gép, telefon), belekötnek a hobbimba, teljes mértékben lenéznek, elakarják velem hitetni, hogy kevesebb vagyok mindenkinél. Képeket szerkesztgetnek rólam, amiken összeülnek, és jókat derülnek. Majd egy párszor elküldik nekem is, hogy felidegesítsenek.

Ámbár facebookon nem tanúsítom azt, hogy annyira hergel (egyébként lelkileg nagyon rombol, de hát hova már?:)) és próbálnék normálisan viszonyulni hozzájuk, hogy ez most mégis miért? De ekkor is elkezdenek engem szapulni, oltogatni. Kvázi normális beszélgetést lefolytatni nem lehet velük.

Gondolkodtam, hogy a f...om beleverem most már, screenshotolgatok, és elküldöm ofőnek. Ez sem megoldás, mert egyből tudják merről fúj a szél, és még jobban kapom...

Ti mit tennétek a helyemben?

2021. jan. 26. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
El mennek másik suliba.
2021. jan. 26. 12:43
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Jó ötlet lenne, de sajnos a közelben nem sok lehetőség van.
2021. jan. 26. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Tiltsd le őket a náthás qurva anyjukba. Én már nem vagyok középiskolás, de pontosan hasonló helyzetben voltam annak idején. Annyira felszabadító és megnyugtató érzés volt húzni eléjük egy falat a tiltással, ami mögül nem hallom az ugatásuk, hogy őszintén röhögtem a vergődésükön. Tudom, könnyű mondani, de szard le őket. Ezek a kis szarzsákok a figyelmedre szomjaznak. Ne dobj nekik csontot, csak röhögj a vergődésükön.

De egyébként tetszik a te megoldásod is. Sajnos én nem számíthattam a tanáraimra. Ha te igen, akkor élj a lehetőséggel! De egy tiltást akkor is javasolnék.

2021. jan. 26. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Ja, a vicces az volt, hogy nyilván akkoriban nem volt covid, max síszünet, aztán számonkértek, hogy miért tiltottam őket. Én meg nyugodt pofával megmondtam nekik, hogy "mert unalmasak és toxikusak vagytok és mert magasról szarok rátok". Akkoriban kezdtem szabad lenni. Az internet nem a bullyk ostoba kis játszótere, nem tehetnek meg mindent.
2021. jan. 26. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Az segít ilyenkor, ha kevesebbet adsz magadból, tehát nem osztasz meg a közösségi portálokon se véleményt, se azt, hogy milyen cuccaid vannak és ugyanúgy elvagy csendben vagy a kis baráti köröddel.
2021. jan. 26. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott követed el a hibát, hogy megpróbálsz normálisan viszonyulni hozzájuk. Az ilyen meccseket férfi módjára kell lejátszani. Nagyon hosszan bele lehet ragadni egy áldozatszerepbe, eközben a zaklatóid lubickolnak az érzésben hogy uralkodhatnak feletted. Valójában a fogjuk vagy,uralják az érzéseidet hiszen most is ezeken a dolgokon gyötrődsz. Mint egy ketrecbe zárt állat akivel a fogvatarói bátran mernek incselkedni a kerítés túloldaláról mert úgy érzik védve vannak.Eleinte csak kővel dobálják odakintről, majd később már be is nyújtogatják a kezüket a ketrecbe, megbökdösik, szúrkálják az állatot, közben röhögve nyugtázzák hogy mekkora fasza gyerekek.Az állat nem mozdul, tűri a dolgot. Ezen még jobban felbátorodnak, így az egyikük hogy még nagyobb király legyen a többiek szemében, belép a ketrecbe.A vad egy szempillantás alatt a torkának ugrik, és ott van vége a történetnek.Tetszik vagy sem, az élet az pontosan így működik. És igazából minden perc amit a saját ketrecedben töltesz az elpocsékolt időnek fog tűnni utólag,ezernyi elpocsékolt lehetőséggel. Szóval az a lényeg hogy időben fel kell ismerni a bántalmazót, bántalmazókat és minél hamarabb rövidre kell zárni ezt a dolgot.
2021. jan. 26. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az jön le amúgy, hogy elég magabiztos vagy abból ahogy írsz és ez a legfontosabb. Ne hagyd hogy elbizonytalanítsanak magadban. Aki eltér az átlagtól azt bántják ez van isiben.

Szerintem is tiltsd le őket és kész. Ha másik accounttal csinálják azt is. És kész. Minden érzelem nélkül.

2021. jan. 26. 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Online oktatás van.

Senkivel sem kell kommunikálnod ... tényleg senkivel.

Általános vagy gimnáziumnak tűnik a leírásból. Ezen a szinten nagyon nincs olyan házi, tz-re felkészülés vagy akármit amit ne tudnál teljesen egyedül megoldani.

Csak hangyd békén őket. Pár ember akár tilts le. Esetleg maradjon 2-3 normális ember, akinek vészhelyzetben írni tudsz... Ennyi...

A sceenshotok meg jó ötletek. Csináld őket, gyűjtsd a bizonyítékot.

Valószínűleg soha sem használod fel, de ha valaha is kell ott lesz...

2021. jan. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!