Szerintetek mit tudnék tenni azok ellen, akik állandóan piszkálnak, tök mindegy milyen oktatás van?
Ha jelenléti oktatás van, akkor még rosszabb, nem tudok ellenük még annyit se tenni, mint facebookon.
Állandóan, mindenbe belekötnek.
Belekötnek, hogy van véleményem xy dologról (amikhez amúgy közük nincs), belekötnek, hogy milyen cuccokat veszek (akár ruha, akár gép, telefon), belekötnek a hobbimba, teljes mértékben lenéznek, elakarják velem hitetni, hogy kevesebb vagyok mindenkinél. Képeket szerkesztgetnek rólam, amiken összeülnek, és jókat derülnek. Majd egy párszor elküldik nekem is, hogy felidegesítsenek.
Ámbár facebookon nem tanúsítom azt, hogy annyira hergel (egyébként lelkileg nagyon rombol, de hát hova már?:)) és próbálnék normálisan viszonyulni hozzájuk, hogy ez most mégis miért? De ekkor is elkezdenek engem szapulni, oltogatni. Kvázi normális beszélgetést lefolytatni nem lehet velük.
Gondolkodtam, hogy a f...om beleverem most már, screenshotolgatok, és elküldöm ofőnek. Ez sem megoldás, mert egyből tudják merről fúj a szél, és még jobban kapom...
Ti mit tennétek a helyemben?
Tiltsd le őket a náthás qurva anyjukba. Én már nem vagyok középiskolás, de pontosan hasonló helyzetben voltam annak idején. Annyira felszabadító és megnyugtató érzés volt húzni eléjük egy falat a tiltással, ami mögül nem hallom az ugatásuk, hogy őszintén röhögtem a vergődésükön. Tudom, könnyű mondani, de szard le őket. Ezek a kis szarzsákok a figyelmedre szomjaznak. Ne dobj nekik csontot, csak röhögj a vergődésükön.
De egyébként tetszik a te megoldásod is. Sajnos én nem számíthattam a tanáraimra. Ha te igen, akkor élj a lehetőséggel! De egy tiltást akkor is javasolnék.
Az jön le amúgy, hogy elég magabiztos vagy abból ahogy írsz és ez a legfontosabb. Ne hagyd hogy elbizonytalanítsanak magadban. Aki eltér az átlagtól azt bántják ez van isiben.
Szerintem is tiltsd le őket és kész. Ha másik accounttal csinálják azt is. És kész. Minden érzelem nélkül.
Online oktatás van.
Senkivel sem kell kommunikálnod ... tényleg senkivel.
Általános vagy gimnáziumnak tűnik a leírásból. Ezen a szinten nagyon nincs olyan házi, tz-re felkészülés vagy akármit amit ne tudnál teljesen egyedül megoldani.
Csak hangyd békén őket. Pár ember akár tilts le. Esetleg maradjon 2-3 normális ember, akinek vészhelyzetben írni tudsz... Ennyi...
A sceenshotok meg jó ötletek. Csináld őket, gyűjtsd a bizonyítékot.
Valószínűleg soha sem használod fel, de ha valaha is kell ott lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!