Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanároknak miért baj a...

A tanároknak miért baj a szakadt nadrág?

Figyelt kérdés

Miért zavarja az aurájukat?

Pedig semmiben nem változtatja emg az embert ettől nem lehet jó vagy rossz..

2021. okt. 4. 08:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

19-es, ezt a választ lementem.

Én elsőéves egyetemista vagyok, s én is megfigyeltem, hogy míg mi gólyák már 2 héttel évnyitó előtt azon agyaltunk, hogy hogy vigyük el az egyetemre az inget, hogy ne gyűrödjön, milyen elegáns kabátkát vegyünk az első napra, ha hideg lesz, stb, az idősebbek max farmerban mentek, de a legtöbb tréningben. Pláne amelyik bentlakó is volt, s éppen csak leugrott meghallgatni a beszédeket s kitölteni a munkavédelmes lapot.

Csak a gólyák voltak kirittyentve, mindenki más sima ruhában volt. :D

2021. okt. 4. 19:10
 22/33 anonim ***** válasza:
22%

Nem vagyok tanár, de nekem se tetszik. Adjon az ember egy ici-picit magára. Mi lesz a következő divat? Hogy mustárfoltos összeizzadt pólóban mennek az emberek dolgozni meg iskolába? (Nekem az a divat se tetszett a mi sulinkban amikor letolt gatyával járkáltak a fiúk, a fél alsógyatyájuk kint volt).

Ráadásul hogy nem fagynak meg a hidegebb időkben az emberek a 10 centis lukakkal a gatyán?

2021. okt. 4. 20:49
 23/33 anonim ***** válasza:
80%
Ez legyen mindenkinek a maga gondja. En pl azt nem ertem hogy “a nagy nők” meg hogy nem fagynak meg -10fokban egy neccharisnyában meg egy szoknyában? De hát ense szolok be nekik.. Amugy meg valakinek a szakadt gatya az igénytelen, nekem meg pl a magyar felnottek 80%nak az oltozkodese es en sem teszem szova.
2021. okt. 4. 21:57
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Mert iskolában vagyunk, ahol vannak szabályok. Piros körmökkel sem lehet (remélem) iskolába menni. Az én gyerekkoromban még fülbevalóval sem lehetett.
2021. okt. 5. 11:31
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek szabalyok. Ha a tanárok ennyire ra vannak feszulve akkor legyen dresscode, oda legyen pontosan leirva mit lehet mit nem, legyen akkor egy egyenruha. De nalunk semmilyen szabalyzatba nemvolt h pl nem lehet ezt azt, csak akkor szoltak mikor mar rajta volt az adott gyereken. ergo a tanar találta ki hirtelen mit fogad el meg mit nem, nem volt leirva sehova. Max ilyen íratlan szabály 100 evvel ezelottrol amit egyes kőkorszaki tanar meg mindig betart.. koromlakk, fulbevalo?.. Jezusom hogyne lehetne mar. Meg a tanárnak is van
2021. okt. 5. 12:21
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Reméled piros körmökkel nem lehet iskolába menni?🤦🏻‍♀️ Hol élsz, a középkorban? Nem hogy tűzpiros körmökkel, de rengetegen műkörmökkel járnak iskola, na és aztán? Kinek mi köze van hozzá? Semmi! Talán kevesebb lesz a gyerek tudása ettől? Netán valamiféle összefüggésben áll a tudás a köröm színével? Nem is értem…
2021. okt. 5. 12:59
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
25-26-os: kellenek szabályok. Ezért verik meg a tanárokat, mert semmit nem kell betartaniuk a gyerekeknek. Lehet, nem tudja jobban attól, hogy nincs befestve a körme, de azt kifejezi, milyen kulturált közösségből jött. Nagy hiba, hogy túl sok mindent megengednek manapság a gyerekeknek. Az Operába is elmennél szakadt nadrágban? (Tudom, nem jársz sajnos Operába.)
2021. okt. 6. 22:47
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Mert meg kell adni a tiszteletet az iskolának és úgy általában a közintézményeknek. Elmennél az esküvődre így, mondjuk? Vannak helyek, ahol másképpen kell viselkedni, másmilyen ruhát illik felvenni, mint otthon. Otthon jó a mackónadrág is. Vissza kellene hozni a szabályokat az iskolába!!!
2021. okt. 6. 22:49
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Es a koromfestes miota nem kulturált? Inkabb igenyessegre vall. Persze en se azt mondom hogy 10 centis kormokkel jöjjenek suliba, az szerintem is gaz, de nem csak iskolába hanem mashova is. De kifestett korom meg szakadt nadrág? A sajat apam is szaggatott gatyába járt suliba, pedig nem mai csirke es nem is tanulatlan ember. Ha ebbe mered h ki milyen okos meg kulturált az teged minősít. Es azt se vagom miert említed egy lapon az iskolát meg az operát. Kb mintha azt kérdezned hogy abba mesz esküvőre mint amibe kerteszkedsz a kertben? Semmi koze egymashoz.. Azert mert az iskolába kenyelmes cuccba jarok, attol meg nagy eseményekre nem igy öltözök. Jó lenne ha ti, nagy érett felnottek, a sajat dolgotokkal foglalkoznátok. Aztan csodalkoztok hogy a fiatalabb generáció miert utal titeket, hat ezert, mert ti se vagytok egy fokkal se jobbak. Se elfogadobbak.
2021. okt. 6. 23:04
 30/33 anonim válasza:
100%
Nálunk van tanár aki simán eljön szakadt nadrágban. Múltkor azt nevettünk egy tanárral hogy egyforma a nadrágunk
2021. okt. 12. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!