Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért kezdenek el kóstolgatni...

Miért kezdenek el kóstolgatni random, idegen emberek?

Figyelt kérdés

Szünetben öltöztünk, osztálytársaim elkezdtek velem hülyéskedni, hogy kemény vagyok szétkapok mindenkit (volt már verekedésem) stb, erre egy ottlévő gyerek, aki hozzám közeli faluban él nem is ismerem, szoktam látni a buszon, azt mondta hogy én vagyok a falum legkeményebb embere, meg hogy hallott rólam dolgokat, stb.

Nem vagyok egy balhés ember, hülyeségeket se szoktam csinálni, faluban is csak ritkán járok, akkor miért mondhatta? A gyerek amúgy roma.

Ui.: amikor megkérdeztem, hogy miket hallott rólam, akkor nem mondott semmit, vagy azt mondta hogy nem mondhatja el, erre pontosan nem emlékszem.

2021. okt. 1. 23:37
 1/10 A kérdező kommentje:
mindenkivel normális vagyok, nem tudom miért van ez
2021. okt. 1. 23:38
 2/10 anonim válasza:

Szarkazmusból... csak gúnyolódhattak veled a haverjaid. Nem minden ember a barátod csak mert együtt vagytok egy helyen.

Ha ki vagy gyúrva/izmos vagy akkor talán azthitte, hogy igy nem fogsz majd belekötni ezért mondott valami kiengesztelőt. azt csak te tudhatod, hogy milyen "a karaktered"...

2021. okt. 1. 23:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kigyúrva, kicsit pocakos vagyok, de nem az a puhány
2021. okt. 1. 23:47
 4/10 A kérdező kommentje:
A többiek nem mondtak semmit, nem is nevettek, bár ezt nem hallottam
2021. okt. 1. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:
A ciganyokra jellemzo ,hogy verekedest provokalnak….
2021. okt. 1. 23:50
 6/10 A kérdező kommentje:
De abbahagyta
2021. okt. 1. 23:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Meg amúgyse olyan szerintem, mert ez jó középiskola
2021. okt. 1. 23:51
 8/10 anonim válasza:
Maradj is kedves, hidd el, hogy nagyon szomorú élete van annak aki olyanokba köt bele akik senkinek se ártottak. Valószinű, hogy azért hallgatott el mert elszégyelte magát miután visszakérdeztél.
2021. okt. 1. 23:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Meg díjat is kapott falunapon
2021. okt. 1. 23:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Bár a családjáról azt hallottam hogy loposak
2021. okt. 1. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!