Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Baj, hogy nem dolgozom egyetem...

Baj, hogy nem dolgozom egyetem mellett?

Figyelt kérdés
Nyáron szoktam dolgozni, de félév közben egyáltalán nem. Mivel átlagban 15 órám van (előadásokkal együtt) hetente, nem is nagyon férne bele az időmbe, és úgy érzem mentálisan sem bírnám ezt az életvitelt. Viszont nagyon sok olyan egyetemista van az ismeretségi körömben, akik egyetem mellett is dolgoznak, van olyan, aki 4-kor teszi le az éjszakai műszakot és 8-ra már jön órára, és sokan úgy csinálnak, mintha ez lenne a normális.

2021. szept. 29. 08:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj. Egyetem mellett én is mindig szégyelltem magam, hogy nem dolgozok, amíg mások albiban laktak és mindig panaszkodtak, hogy ki vannak merülve a sok melótól.

Kiderült, hogy a legtöbbjüknek van 1-2 magántanítványa, vagy 1-2 helyen besegít néha, sokszor családi rendezvény eken vagy valahol, ahol kiszúrták pár ezer forinttal az egyetemisták szemét azért, hogy elpakoljanak a fesztiválok után, de amúgy ezeket a csoporttársaimat anya-apa anyagilag támogatta. Volt pár csoporttársam, akik tényleg dolgoztak, ők azért, mert félárvák voltak vagy nem volt olyan az anyagi helyzetük. A tanárok velük nem szimpatizáltak, mert ők voltak azok,akik sokat hiányoztak a beosztásuk miatt. Mondjuk szerencsére nem minden tanár volt ilyen tapló.

2021. szept. 30. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!