Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az egyik férfi tanárom idén...

Az egyik férfi tanárom idén elkezdett felém közeledni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval egy héten 3 órám van vele, de érdekes módon minden nap legalább kétszer össze futok vele.

A múltkor mentem a folyosón és a seggem bámulta.

Aztán mentem fel a lépcsőn ő meg lent állt és rám kacsintott.

Órán folyamatosan bámul és mindig engem szólít fel, majd óra után mindig odajön hozzam.

A tegnapi órán felállt neki, es mindenféle néven becezgetett pl. cica, drágám, aranyom…

És folyamatosan simogat es oda jön hozzam beszélgetni. Nagyon zavaró, mert mindig suttog a fülembe vagy közben simogat es neki szorít a falnak.

A tanár 54 éves. Én pedig 17.

2021. szept. 23. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kamu volt a kérdés és már törölték a kérdezőt. Többször feltette ugyanazt a sztorit, csak mindig más életkora volt a tanárnak, vagy épp neki.
2021. szept. 28. 08:13
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Hű ez komoly…. Velem is volt hasonló, 13 éves voltam és az a bizonyos tanár azt kérte maradjak óra után mert beszélni akar velem. Ez a terem lent az alagsorban volt. Elkezdte kérdezgetni hogy anyukám szokott e főzni, miket szeretek enni, úgy látja hogy fogytam, közel húzott magához és a csípőmet meg a fenekemet simogatta, rá akart beszélni hogy menjek át hozzá, mert tud sütit sütni. 60 körül volt, és ez egy nagyon rossz emlék, de én nem mertem szólni senkinek erről, pedig az igazgató nő volt.
2021. okt. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!