Hogy lophatta el úgy a teát a büfé pultról hogy nem vettük észre??
Figyelt kérdés
Lementem a suli büféjébe mert vettem milánóit meg teát. Én azthittem hogy nem adta ide a teát ezért szóltam a nőnek hogy elnézést még kértem egy liptont. Erre mondja nekem hogy ő lerakta a pultra. Már kifizettem, és ugye nem én vettem el onnan szóval valaki lenyúlta a teámat. Mögöttem állt kettő lány (ők amúgy osztalytársaim) és ők se látták ki lopta el mert a másik szünetben odamentem hozzájuk és nevettünk mert nem tudjuk ki volt, amúgy vicces mert senki nem vette észre 😂 de közbe fura is mert mégiscsak valaki lenyúlta tőlem..Voltak ott még sokan de nemtudom hogy nem láttuk ki volt xd Ez hogy lehetséges? Vagy Szerintetek mit kellett volna csinálni?
16f
2021. szept. 16. 14:08
1/7 anonim válasza:
Van kamera a büfénél?
Beszélj az igazgatóval, nézzetek vissza a felvételt.
2/7 anonim válasza:
Biztos hogy odaadta? Lehet, csak úgy emlékezett, hogy már odarakta a pultra, de valójában nem történt meg.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is az lehet hogy elfelejtette csak kitenni de úgy emlékezett rá hogy kirakta. Azért egy ilyen lopást valaki csak meglátott volna ha ennyien voltatok ott.
4/7 anonim válasza:
Szvsz rosszul emkélszik a büfés.
5/7 anonim válasza:
A bufes emlekszik rosszul, es voltak elmenyeim iskolabufessel, ami alapjan azt is elhinnem, eszbekapott, hogy elfelejtette, de nem volt kedve szarozni. Viszont ez tul pitianer dolog ahhoz, hogy foglalkozz vele. Arra jo, hogy legkozelebb figyelj te is.
6/7 anonim válasza:
Ez tanulópénz volt, legközelebb légy éberebb:) Visszajáróval is becsaphatnak, ha nem figyelsz oda.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a mexikóiak voltak. NAgyon vigyázni kell velük a 21.században. Vigyázz, mert legközelebb lehet téged esznek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!