Ha a torkomon akad a csokigolyó amit a haverom vett a suli büfében akkor kinek lesz a hibája ?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 13:58
11/21 anonim válasza:
Nagy WC után tudok neked mutatni csokis golyókat, odaadni nem tudom mert zacsiban vannak és hozzám nőve.
12/21 anonim válasza:
11# Érdekesen wécézhetsz. Vagy ennyire útban vannak a tökeid?:)
13/21 anonim válasza:
#12:
Úristen, a herezacskóiba ürül a szar?! 😰
15/21 anonim válasza:
Esetleg sztomazsakja van a 11-nek.
16/21 anonim válasza:
Szerintem az iskolacsengő a hibás, mert nem csöngetett be. Akkor a haverod nem vehetett volna csokigolyót.
Kedves Kérdező, hogy merülhetett fel benned a gondolat, hogy ezért valaki más is hibás lehet. Többen írták ugyan, hogy senki sem, de velük sem tudok teljes mértékben egyetérteni.
17/21 anonim válasza:
Nagy az Isten állatkertje...
18/21 anonim válasza:
Egy bácsitól hallottam: "Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítése!"
19/21 anonim válasza:
Nekem meg Séf bácsi sózott csokigolyói jutottak az eszembe.
20/21 anonim válasza:
"Nagy az Isten állatkertje..." Mindenki elfér benne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!