Lány vagyok,és most kerültem középsuliba és van egy fiú akivel szeretek beszélgetni.Gáz lenne ha megkérném rá hogy legyünk haverok? Még sose voltak fiú barátaim
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 19:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem tökre nem gáz. Főleg ha tetszik mert ezzel is közeledsz felé így ő is több mindent megtudhat rólad és ezért én úgy gondolom hogy tök jó ötlet haveroknak lenni.
2/8 anonim válasza:
Inkább ne mondd ezt neki így, csak ismerkedj vele.
3/8 anonim válasza:
Egy fiú ritkán barát egy lánnyal. Szerintem többet akar majd a barátságnál. De kérdezd meg...
4/8 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést így neki szegezed, biztos hogy menekülni fog a közeledből. Kevés dologtól undorodik jobban egy fiú, mint ha egy lány azt mondja neki, hogy "legyünk barátok/haverok"
6/8 anonim válasza:
Hát, szerintem inkább ne. Ha tényleg csak haverkodni akarsz vele, az úgyis ki fog alakulni, a barátság nem úgy kezdődik, hogy két ember eldönti, hogy akkor mostantól ők barátok.
7/8 anonim válasza:
Igen, nehogy megkérdezd, mert a fiúk általában ilyen szituban visszalépnek vagy kettőt. Vagy megijednek a "kötelezettségtől" vagy attól hogy friendzone-ba kerültek. Csak simán beszélgess vele, segítsétek egymást a többi meg majd alakul.
Azt hogy valaki mikor lesz valaki haverja, nem lehet kijelenteni, ahhoz tettek kellenek, ami után elkönyvelik magukban a felek, hogy igen, ő haver, vagy igen ő barát....
30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!