Szeretnék olyan emberekkel beszélgetni akik átéltek, átélnek generalizált szorongást, pánikbetegséget. Van itt olyan személy?
Már jó ideje szenvedek, hol jobban bírom, hogy rosszabbul. Talán az segít, ha beszélek róla. Pár dolgot írok, hogy mit érzek én, habár néha nagyon nehéz megfogalmazni.
- nem vagyok önmagam
- rossz a közérzetem
- állandóan attól reszketek, hogy meghalok (tudom egyszer mindenki) (szívinfarktus, agyvérzés pl )
Voltam már orvosnál, szedtem gyógyszert is...
Régebben voltak pánikrohamaim, na az hál Istenek már nincsenek.. ( ezt le is kopogom gyorsan )
Szóval olyan emberekkel szeretnék beszélni akik hasonlót átéltek már. Köszönöm ... 25 éves nő
Kedves kérdező!
Igen van.
Hasonlóan vagyok. Mindig úgy fekszem le, hogy másnap nem kelek fel, mindig elakarok köszönni (ha kell felkeltem) azoktól, akiket szeretek.
Mindig úgy indulok el valahova, hogy szorongok, has/fejfájás, s hogy lehet haza sem jövök.
1 évvel ezelőtti autóbalesetem óta még erősebb lett ez a fajta pánikbetegség. Már naponta átélem.
Ha számomra idegen vagy alig ismert ember jön nálunk, szintén pánikolok, hogy valami olyan történik, ami számomra nem megfelelő, vagy hasonló.
Ha nyílt utcán vagyok, szintén parázok mindentől szinte. Többször van a "Valaki mintha figyelne" érzés vagy valami történni fog.
Ha gondolod írhatsz privátban tovább.
19/f.
Pl. én.
Antidepit szedek, most kutya bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!