Vegyek fel maszkot így?
Egyetemista vagyok, nálunk nem kötelező a maszk viselése, de ajánlott.
Már pár napja úgy érzetem magam, mint aki éppen beteg lesz, emiatt igyekeztem a személyes kontaktjaimat csökkenteni, tegnap pedig elkezdett fájni a torkom, estére pedig elkezdett folyni az orrom és hőemelkedésem is volt.
Nem hiszem, hogy COVID-os lennék, mert mindkét oltásomat megkaptam, illetve érzek illatokat és ízeket is normálisan.
Ma lesz még két órám, mindkettő szeminárium, kisebb termekben, ahol nagyobb annak az esélye, hogy átadjam másnak a betegséget.
Vegyek fel maszkot?
Akkor:
Attól, hogy be vagy oltva, lehetsz covidos. Csak súlyos lefolyás esélyét csökkenti.
Attól is, hogy érzel szagokat és ízeket.
És a végén még eljutunk oda, hogy az emberek influenza, vagy sima megfázás, nátha (laryngitis, pharyngitis, bronhitis, és társai) esetén is odafigyelnének a másikra.
IGEN, vegyél maszkot, mert egy enyhe bakteriális fertőzést sem szeretünk a mellettünk taknyolótól elkapni ;)
Angliaban elek ugyan, de a szomszedaim, akik mind Astra Zenecaval be vannak oltva, karantenoznak. Huszoneves lanyuk konditeremben elkapta. O nem erzett izeket, aztan teszteltek. Apuka tunetmentes. Az anya nagyon szarul van, nem korhaz, de azert nem kivanjuk senkinek. A lany csak siman beteg.
Hany embert fertoznenek ossze, ha maszkalnanak?
Te meg nagy kozossegbe maszk nelkul?!
"Te meg nagy kozossegbe maszk nelkul?!"
Igen, mert ez a normális, bármit is mondjatok ti karanténtálibok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!