Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Vegyek fel maszkot így?

Vegyek fel maszkot így?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, nálunk nem kötelező a maszk viselése, de ajánlott.

Már pár napja úgy érzetem magam, mint aki éppen beteg lesz, emiatt igyekeztem a személyes kontaktjaimat csökkenteni, tegnap pedig elkezdett fájni a torkom, estére pedig elkezdett folyni az orrom és hőemelkedésem is volt.

Nem hiszem, hogy COVID-os lennék, mert mindkét oltásomat megkaptam, illetve érzek illatokat és ízeket is normálisan.

Ma lesz még két órám, mindkettő szeminárium, kisebb termekben, ahol nagyobb annak az esélye, hogy átadjam másnak a betegséget.

Vegyek fel maszkot?

2021. szept. 10. 08:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

Akkor:

Attól, hogy be vagy oltva, lehetsz covidos. Csak súlyos lefolyás esélyét csökkenti.

Attól is, hogy érzel szagokat és ízeket.

2021. szept. 10. 09:11
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
ha bemész, vegyél. nátha miatt is vehetsz
2021. szept. 10. 09:13
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha fontos számodra, hogy másokat ne fertőzz meg (akár coviddal, akár mással), akkor vegyél fel persze :)
2021. szept. 10. 09:47
 14/25 anonim ***** válasza:
34%
A maszk a minimum, ha már képes vagy betegen bemenni...
2021. szept. 10. 09:49
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

És a végén még eljutunk oda, hogy az emberek influenza, vagy sima megfázás, nátha (laryngitis, pharyngitis, bronhitis, és társai) esetén is odafigyelnének a másikra.

IGEN, vegyél maszkot, mert egy enyhe bakteriális fertőzést sem szeretünk a mellettünk taknyolótól elkapni ;)

2021. szept. 10. 10:43
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Jah. Egy elmeny volt, amikor unokahugommal kellett lennem, beteg volt, szamba kohogott, aztan csuszott fogorvosi kezelés...akkor is ha nem covid..
2021. szept. 10. 11:21
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Angliaban elek ugyan, de a szomszedaim, akik mind Astra Zenecaval be vannak oltva, karantenoznak. Huszoneves lanyuk konditeremben elkapta. O nem erzett izeket, aztan teszteltek. Apuka tunetmentes. Az anya nagyon szarul van, nem korhaz, de azert nem kivanjuk senkinek. A lany csak siman beteg.

Hany embert fertoznenek ossze, ha maszkalnanak?

Te meg nagy kozossegbe maszk nelkul?!

2021. szept. 10. 11:37
 18/25 anonim ***** válasza:
37%
1-es vagyok nem érdekel, hogy nem akarsz hiányozni. Ne fertőzz meg senkit, ne menj betegen közösségbe. Tudom, hogy jó magyar szokás volt covid előtt ez, de fejezzük már be.
2021. szept. 10. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
16%
Ha nem érzed magad olyan rosszul, akkor én is bemennék. Aki fél, azt úgyis védi a csodaszérum, aki meg nem, az vállalja a következményeit. Nem az a jó irány, hogy még a széltől is óvjuk magunkat, az immunrendszernek szüksége van ingerekre.
2021. szept. 10. 13:03
 20/25 anonim ***** válasza:
21%

"Te meg nagy kozossegbe maszk nelkul?!"

Igen, mert ez a normális, bármit is mondjatok ti karanténtálibok.

2021. szept. 10. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!