Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Vegyek fel maszkot így?

Vegyek fel maszkot így?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, nálunk nem kötelező a maszk viselése, de ajánlott.

Már pár napja úgy érzetem magam, mint aki éppen beteg lesz, emiatt igyekeztem a személyes kontaktjaimat csökkenteni, tegnap pedig elkezdett fájni a torkom, estére pedig elkezdett folyni az orrom és hőemelkedésem is volt.

Nem hiszem, hogy COVID-os lennék, mert mindkét oltásomat megkaptam, illetve érzek illatokat és ízeket is normálisan.

Ma lesz még két órám, mindkettő szeminárium, kisebb termekben, ahol nagyobb annak az esélye, hogy átadjam másnak a betegséget.

Vegyek fel maszkot?

2021. szept. 10. 08:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Ne menj be...
2021. szept. 10. 08:05
 2/25 A kérdező kommentje:
Annyira rosszul nem vagyok, hogy ne tudjak aktívan résztvenni az órán, plusz hiányozni sem szeretnék.
2021. szept. 10. 08:10
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Igen, akkor inkább vedd fel a maszkot.
2021. szept. 10. 08:18
 4/25 anonim ***** válasza:
1%
Menj be, legyen nálad maszk, aztán meglátod, ha a többieken van, vedd fel te is, ha nincs, akkor meg ne.
2021. szept. 10. 08:19
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha ő beteg akkor miért nézze, hogy máson van-e? Itt nem az a kérdés, hogy furán néznének-e rá mert felvette, hanem a fertőzés elkerülése miatt vegyen-e fel
2021. szept. 10. 08:23
 6/25 anonim ***** válasza:
33%
Mivel ilyen hülye idő van, hogy reggel -este hűvös, napközben meleg nagyon könnyű megfázni. Vigyél maszkot, ha nagyon prüszkölsz, taknyolsz, vedd fel, aztán ha furcsán néznek rád, akkor mondd, hogy megfáztál és senkit se szeretné lefertőzni. Mondjuk csak a teremben maszkoznék.
2021. szept. 10. 08:23
 7/25 anonim ***** válasza:
77%
Vigyél több maszkot sztem.... elkelhet az erősítés :)
2021. szept. 10. 08:30
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

Ha mindenképp be akarsz menni, akkor a legjobb választás az eldobható maszk, de nem az FFP2, hanem a másik. Természetesen két óránként cserélve.

(Az FFP2 téged véd inkább, a másik meg a környezetedet.)

2021. szept. 10. 08:50
 9/25 krwkco ***** válasza:
15%

Ha kellemetlenül érzed magad, hogy maszkot viselsz, a többiek meg nem, akkor öblögess az óra előtt Oral B, vagy más cetiltpiridiniumklorid (CPC) tartalmú szájvízzel. Az a szájüregben elpusztítja a SARS-2 vírusok 99%-át.

[link]

2021. szept. 10. 09:03
 10/25 krwkco ***** válasza:
13%
Vagy szopogass el egy Mebucain Mint (nem vényköteles) tablettát. Szintén cetiltpiridiniumklorid hatóanyagú. A CPC más koronavírusokat is semlegesít.
2021. szept. 10. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!