Nem akarok elmenni a szalagavatóra,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sosem volt önbizalmam,főleg nem ennyi ember előtt.
Táncolni nem fogok,bár az osztály másik fele sem.Ki fognak szólítani a tömegből és oda kell menni a szalagért,mert ha még csak az osztály egymás mellett állna és úgy tűznék fel a szalagot nem is zavarna.
A legnagyobb gond tényleg az,hogy nincs önbizalmam.Nem vagyok valami túl nőies.2 lány van az osztályba akik szépek és nincs kedvem hallgatni ,hogy a fiúk hogy odáig lesznek értük.
Na meg van egy két haver aki majd ki is fog röhögni,mert azt szokták csinálni.
A ruha is elegge csúnyára sikerült.
2021. szept. 1. 13:44
11/15 A kérdező kommentje:
#8 nekem oktoberben lesz
2021. szept. 1. 14:53
12/15 anonim válasza:
Ha nem akarsz menni, kijelented, hogy nem mész, s nem mész. Ennyi, ilyen egyszerű. Úgyis csak felesleges rongyrázás.
De az önbizalom hiányoddal kellene kezdeni valamit.
13/15 anonim válasza:
11- es nekem ez egy plusz motiváció hogy legyen barátnőm akit el tudok vinni is majd ide és táncolhatok vele.🥰
14/15 anonim válasza:
Valóban, ha mindenképp ki szeretnéd hagyni, akkor hagyd ki, de én azt ajánlanám, hogy csípd ki magad, szedj össze egy kis extra önbizalmat, és érezd jól magad😁 Hidd el, nem lesz az olyan szörnyű!
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tud jönni a családbol senki,tehát nem is banja senki ha nem lennék ott,nem csak en vagyok az egyeduli aki nem fog elmenni,mert letszam korlatozas lesz,max 2 oltott ember vehet reszt pluszban
2021. szept. 5. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!