Szalagavatòra lehet "külsős" embert tâncpartnernek?
Figyelt kérdés
Régen ên is táncoltam,de már nem emlékszem,hogy lehetett-e barátot,barâtnőt behozni tâncpartnernek,mert ên osztálytârssal táncoltam.Barâtnőmnek idén lesz a szalagavatò és most nem tudjuk,hogy ên tâncolhatok-e vele?Mâr rég nem suliba járok.Szerintetek?2021. aug. 31. 11:50
1/7 anonim válasza:
Általában lehet, de iskolától függ. Mondjuk ha a fiúk vannak többségben az osztályban akkor valószínűleg nem fognak neki örülni.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyetlen fiú sincs abban az osztâlyban
2021. aug. 31. 11:53
3/7 anonim válasza:
Hát akkor nyilván valakivel kell táncolni, szerintem engedni fogják
4/7 anonim válasza:
Iskola döntésétől függ. Sok helyen lehetett, nálunk nem engedték - kénytelen volt mindenki vagy az évfolyamról, vagy alsós osztályokból válogatni.
5/7 anonim válasza:
Iskola válogatja. Van, ahol lehetett, nálunk viszont nem engedték. Sőt, a szabály szerint 10. évfolyamból sem lehetett már választani párt.
6/7 anonim válasza:
Iskola válogatja, de általában tanárokat kérnek fel vagy más osztályból gyerekeket.
Engem pl osztálytáncra felkért egy felettem járó fiú, mert pont nem lett volna párja de aztán megoldották.
7/7 anonim válasza:
Iskolától függ.
Nálunk a kisebb diákokkal pótolták a hiányt, ha volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!