Miket csináljak a gimi utolsó évében?
Figyelt kérdés
Ez lesz az utolsó évem gimnáziumban. Szeretnék egy bakancslistát arról, miket szeretnék megtettni. Ti miket javasolnátok, mit csináltatok ti? Mi az amit bántok, hogy nem tettetek meg gimiben?
(És kérlek ne menjünk át alpáriba)
2021. aug. 27. 20:57
1/5 anonim válasza:
Leginkább azt bánom hogy nem vettem részt több tanulmányi versenyen, és nem csináltam még akkor nyelvvizsgát.
2/5 anonim válasza:
Semmi különlegeset nem csináltam és nem bántam meg.
Amerikában van egy divat, hogy a tanáraikat a gyerekek a keresztnevükön szólítják az utolsó napon.
Ezt esetleg érettségi után bejátszhatod, ha jófejek a tanárok, veszik a lapot.
3/5 anonim válasza:
Én azt bánom hogy nem voltam ott szalagavatón.
4/5 anonim válasza:
Szerintem az érettségire tanulj. Én nem voltam nagy társasági ember, de nem érzem úgy, hogy kimaradt volna. Tehát ha ilyesmire gondolsz, hogy elkezdeni éjszakázni, meg non stop diszkózni meg piálni határok nélkül, szerintem ne most kezdd el. Egy év múlva úgyis egyetemre mész, ott bepótolhatod az ilyen jellegű szórakozást. Ha semmi ilyesmiről szó nincs, akkor elnézést.
5/5 Albán pék válasza:
Versenyezetek az osztálytársaitokkal, hogy ki tud minél nagyobb dolgot ellopni a suliból és töltsétek fel TikTok-ra. Ha meg nem jön össze akkor süss pár kiflit és add el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!