Barátaimmal meg szeretnénk csinálni 100 dolgot ebben a tanévben(ugye 181 napos lesz a tanév). Szeretnénk kérni egy két tanácsot, ti mire gondolnátok, miket lehetne?
4-en vagyunk barátok, és 100 dolgot meg szeretnénk csinálni. Nem kellene nagyon bevállalós dolgokat, igazából még ötletünk sincs.. :D
2 fiú és 2 lány van a baráti társaságban
Vagy szerintetek nem jó ötlet?
Előre is köszi a válaszokat, és bocsi, ha esetleg rossz kategóriában van a kérdés!!
L
Mivan? 100 dolgozatra készülj fel, elég lesz az neked.
iskolán kívül kell játszadozni életem
Mondjuk nem felvágás, de eléggé jól tanulunk mind a 4en hogy megengedjünk egy ilyen évet is. És ha nem tetszik akkor ne írj választ kérlek
Legyél máshol negatív:)
Szép estét!
fedezzetek fel 10 elhagyatott épületet a környéketeken, nézzetek meg 10 filmet amit egyikőtök se mert megnézni, menjetek el 10szer valahova az éjszaka közepén, főzzetek 10szer együtt furcsa kajákat, vegyétek fel 10szer egymás ruháit/vegyetek fel olyan ruhát ami teljesen különbözik a stílusotoktól, menjetek oda random 10 idegenhez haverkodni, menjetek 10szer aquaparkba
Én ilyeneket csinálnék, de lehet teljesen félreértettem a kérdést és a sulin belül tanítási időben akartok dolgokat csinálni? :D
Ez szerintem tök klassz.
Sokminden belefér a 100 dologba. Pl nyári záporban sétálni, mezítláb a fűben szaladgálni, piknikezni, szilveszterkor pezsgőt pontani a településetek legmagasabb pontján, nyári éjjel meztelenül fürdeni a közeli folyóban/tóban, sátorban tölteni egy éjszakát, egy nap egyforma pólóban suliba menni, kipróbálni egy új éttermet, ahol még nem jártatok, olvasni egy játszótéren, suli után múzeumba menni, csodálni a naplementét, napfelkeltét a város határában (vagy egy panel tetején), hóembert építeni, hógolyócsatát vívni, kipróbálni egy számotokra új sportot, hobbit... ezer meg egy dolgot ki lehetne találni.
- Fotózkodás az őszi tájban
- Kirándulás vonattal
- Jótékonykodás
- Valamilyen tematika szerint felöltözni suliban mind a négyen (pl. cottagecore, dark academia, steampunk, stb.)
Legyalogolni 20 km-t (nagyobb cél esetén a kéktúrát, vagy abból valami)
letekerni 30 km-t (körbe a Balatont)
lefutni a 10 km-t (félmaratont, maratont)
cél nélkül vonatra/buszra/villamosra ülni és csak utazgatni vele
vadkempingezni
karácsonykor/húsvétkor/szülinapra VALÓDI képeslapot küldeni, levelet írni
elmenni éjféli misére (ha amúgy nem szoktatok)
Szent Iván éjszakáján tüzet ugrani, parázson járni
tábortüzet rakni, szalonnát sütni
bent a lakásban/házban gyertyalángnál mályvacukrot sütni
lakásban sátort ütni, abban aludni (ez a benti kempingezés jó buli, télen is megoldható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!