Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire számíthatok kb 7 gramm...

Mire számíthatok kb 7 gramm fű és egy pár napos, pár centis növényke házkutatás során történt elkobzása után?

Figyelt kérdés
Hirtelenül ért a dolog, nem fogok mindent részletezni. Mindenben készségesen a rendelkezésükre álltam, együttműködtem, beismertem. Nagyon össze voltam zavarodva akkor, így valószínűleg nem fogtam fel mindent, amit mondtak. Volt már ujjlenyomat vétel, pisiteszt is, aztán mehettem haza. Két nő intézte az ügyemet, nagyon normálisak voltak és kicsit meg is nyugodtam, hogy megúszom egy eltereléssel, de mi lehet még?

2021. máj. 18. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Remélem csak elterelés! 1000 kilométerrel nyugatabbra még egy ejnye-bejnyét sem kapnál, nem hogy letöltendőt... ez még a csekély mennyiségű kategóriába tartozik, bár a termesztésre nagyon harap a rendőrség, mit érdekli őket, hogy rekreációs célú.
2021. máj. 18. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem arultad (ott ugy tudom a mennyiseg is mindegy) es a mennyiseg is csekely. Csak elterelesre kuldenek. Ha vallalod, akkor nem lesz buntetougy.

Viszont tul sok ilyen dobasod nem lehet.. mert akkor abbol mar buntetes is lehet. Szoval el kell gondolkodnod a jovorol mindenkepp...

2021. dec. 2. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!