Váltsak iskolát?
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek váltsak iskolát ?
Nyár óta barátnőm nagyon elhanyagol mikor hívom azt mondja nem engedik sehova közben meg mással van , már régóta gondolkodom hogy váltsak e az osztály többi tagjáról ne is beszéljünk
Csak vele voltam jóban és mar vagy ötször megígérte hogy talakozunk de mindig lemondta nekem csak ő van de már lehet hogy nem is
Most megint azt beszéltük hogy jövő héten jön de az a baj hogy mindig ezt beszéltük meg és utána utolsó pillanatban le is mondta
Közben meg konyorog hogy maradjak a suliban mert hogy ő is egyedül lenne
Nem csak miatta hanem az osztály miatt meg a tanárok miatt is gondolkodom ezen lenne is egy iskola ahol ismerek pár embert , eddig kitűnő voltam
Még annyi hogy most végezném az általános utolsó évét
És gondolom mondani fogjátok hogy ezt az egy évet kibírom,ég hogy a másik suli se biztos hogy jobb lesz és ha az is rossz lenne nem vesztenék semmit
Most az a lényeg hogy barátnőm tart vissza nagyon akit már lehet nem is kéne barátnőmnek hívnom :(
(Bocsánat a helyesírásért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!