Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Váltsak iskolát?

Váltsak iskolát?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy szerintetek váltsak iskolát ?

Nyár óta barátnőm nagyon elhanyagol mikor hívom azt mondja nem engedik sehova közben meg mással van , már régóta gondolkodom hogy váltsak e az osztály többi tagjáról ne is beszéljünk

Csak vele voltam jóban és mar vagy ötször megígérte hogy talakozunk de mindig lemondta nekem csak ő van de már lehet hogy nem is

Most megint azt beszéltük hogy jövő héten jön de az a baj hogy mindig ezt beszéltük meg és utána utolsó pillanatban le is mondta

Közben meg konyorog hogy maradjak a suliban mert hogy ő is egyedül lenne

Nem csak miatta hanem az osztály miatt meg a tanárok miatt is gondolkodom ezen lenne is egy iskola ahol ismerek pár embert , eddig kitűnő voltam

Még annyi hogy most végezném az általános utolsó évét

És gondolom mondani fogjátok hogy ezt az egy évet kibírom,ég hogy a másik suli se biztos hogy jobb lesz és ha az is rossz lenne nem vesztenék semmit

Most az a lényeg hogy barátnőm tart vissza nagyon akit már lehet nem is kéne barátnőmnek hívnom :(

(Bocsánat a helyesírásért)

2021. aug. 14. 19:33
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sztem amúgy leírt mindent a 23:57-es, igaza van, en is ugyanígy gondolom.
2021. aug. 15. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!