Magán óra vagy tantermi? Emelt biosz és kémia felkészülésről lenne szó, és szeretnék tapasztalatokat olvasni.
A Magisternek találtam megfizethető árú felkészítőjét, amin szombaton 3-3 órán át tudnék részt venni (1 szombaton, biosz 10.00-13.15, kémia 14.00-17.15)
Viszont közben van egy magántanárom is. Árban (a benzint is beleszámolva) nagyjából alkalmanként legalább 500 forinttal jobban kijövök a csoportos órán. Arra gondoltam még, hogy ott (bár nem tudom ez mennyire fontos) a kísérleteket is elvégeznénk, és sokkal motiválóbb lehetne egy kupac velem hasonló korúval készülni, főleg hogy ott lennének számonkérések is.
Viszont a magántanár "bensőségesebb", az én tempómban haladunk, én szabom meg hogy mikor megyek és hány órára.
Vagy menjen a kettő együtt? Van annak értelme?
Segítsetek kérlek, akinek van tapasztalata, írjon már valami okosat:D
A kettő kombinációját tudom javasolni. A magántanárral bensőségesebb, de gyakran elkalandozhattok, a csoport pedig ütemesebben halad, szigorúbb keretek között tanultok. Az első a tananyag elmélyítéseben segít, az utóbbi pedig a tanulásra és a szorgalomra ösztönöz, hiszen már 1 óra lemaradás is a te veszted.
Az egyetemi vizsgákhoz képest az emelt biosz és kémia mérföldekkel könnyebb, viszont fegyelem és rendszeres gyakorlás nélkül nem lehet megcsinálni magántanár mellett sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!