Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mikortól lesz...

Szerintetek mikortól lesz ismét digitális oktatás?

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 22:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Tavaly a legtöbb iskolában a lehető legtovább húzták a bejárást és akkor többen is voltak azok az emberek, akik maradtak volna otthon, féltek a vírustól,nyaralni se mertek elmenni.

Most mindenki a Balatonon van vagy megy külföldre, sokan beoltatták magukat és nagyobb azoknak az embereknek a száma, akik a jelenlétit pártolják.

Jó, most megy a cirkusz, hogy minek lesz augusztus 20-i tűzijáték meg rendezvény, mert utána aztán mindenki vírusos lesz, de ezt mondják azok, akik lerobognak vonattal a Balatonra a zsúfolt vonaton, vagy mennek a zsúfolt repülőn, aztán a nagy tömeg kellős közepén szépen elnyaralgatnak, mennek a rendezvényekre.

Nézzetek meg egy balatoni fesztivált. Az se arról híres, hogy mindenki 1,5 méterre áll a másiktól és maszkban, kesztyűben vannak, hanem a városból leutaznak egy csomóan és egymás nyakába mászva őrjöngenek.

2021. aug. 10. 01:41
 22/31 anonim ***** válasza:
77%

A járványügyi számoktól, az oltástól (kinek 1 kinek 2 kinek 3) függ. Nem lehet halálpontosan megmondani az időpontot.

Véleményem szerint először a kötelező maszkviselést vezetik be mindenhol (még az iskolában is). Ha ez sem használ akkor talán lesz online oktatás a felsőoktatásban. A közoktatásban nem hiszem, hogy lesz távoktatás mindenhol.

2021. aug. 10. 06:40
 23/31 anonim ***** válasza:
A napi kérdés. A napi kérdés. A napi kérdés...
2021. aug. 10. 06:44
 24/31 anonim ***** válasza:

"én már sose tudom meg milyen gyárban 12 órázni. "

Én kettő egyetemi diplomával voltam már gyári melós, közmunkás és pizzafutár is.

jelenleg "kiszállítási asszisztens" vagyok a teszkónál. Teherautókat pakolok meg. 2 diplomával.

2021. aug. 10. 08:40
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország jobban teljesít!

2021. aug. 10. 08:53
 26/31 anonim ***** válasza:
29%
22 évesen én érzem magam kellemetlenül az ok boomerezés láttán. Ha így kommunikálsz idősebb emberekkel, érettségi/egyetem mellett sem lesz jó munkád.
2021. aug. 10. 09:06
 27/31 anonim ***** válasza:
26, a tisztelet oda-vissza megy, az “idősebb ember” parasztkodott, ezutan mit vártok?
2021. aug. 10. 12:53
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
27 - meg nem parasztkodtam. Az a baj, hogy ti (t. kiv.) mindent parasztkodasnak vesztek, es ezert az idosebbek is toletek. Pedig rohadt egyszeru lenne megbekelni, full azon az oldalon allunk. De keptelenek vagytok leadni az arcotokbol, lasd, itt vagy elo peldakent. Hat banja a fsz, csinald. Legyel sertett, legyel aldozat. Sokra mesz vele.
2021. aug. 10. 15:24
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Attól még, hogy a másik szerinted nem tiszteletteljesen fogalmazott, te még megteheted.
2021. aug. 10. 17:32
 30/31 anonim ***** válasza:
Vén nxugger a 7 es
2021. aug. 16. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!