Szerintetek mikortól lesz ismét digitális oktatás?
Tavaly a legtöbb iskolában a lehető legtovább húzták a bejárást és akkor többen is voltak azok az emberek, akik maradtak volna otthon, féltek a vírustól,nyaralni se mertek elmenni.
Most mindenki a Balatonon van vagy megy külföldre, sokan beoltatták magukat és nagyobb azoknak az embereknek a száma, akik a jelenlétit pártolják.
Jó, most megy a cirkusz, hogy minek lesz augusztus 20-i tűzijáték meg rendezvény, mert utána aztán mindenki vírusos lesz, de ezt mondják azok, akik lerobognak vonattal a Balatonra a zsúfolt vonaton, vagy mennek a zsúfolt repülőn, aztán a nagy tömeg kellős közepén szépen elnyaralgatnak, mennek a rendezvényekre.
Nézzetek meg egy balatoni fesztivált. Az se arról híres, hogy mindenki 1,5 méterre áll a másiktól és maszkban, kesztyűben vannak, hanem a városból leutaznak egy csomóan és egymás nyakába mászva őrjöngenek.
A járványügyi számoktól, az oltástól (kinek 1 kinek 2 kinek 3) függ. Nem lehet halálpontosan megmondani az időpontot.
Véleményem szerint először a kötelező maszkviselést vezetik be mindenhol (még az iskolában is). Ha ez sem használ akkor talán lesz online oktatás a felsőoktatásban. A közoktatásban nem hiszem, hogy lesz távoktatás mindenhol.
"én már sose tudom meg milyen gyárban 12 órázni. "
Én kettő egyetemi diplomával voltam már gyári melós, közmunkás és pizzafutár is.
jelenleg "kiszállítási asszisztens" vagyok a teszkónál. Teherautókat pakolok meg. 2 diplomával.
Magyarország jobban teljesít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!