Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mikortól lesz...

Szerintetek mikortól lesz ismét digitális oktatás?

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 22:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
ok
2021. aug. 10. 00:17
 12/31 anonim ***** válasza:
89%
22 éves vagyok, érettségi utáni szakra járok (2 éves technikum, jövőre végzek) ezért remélem hogy nem lesz online oktatás. Mivel ugye vizsgázni kell majd ezért szeretnék átmenni és tavaly is úgy éreztem (nem csak én, több osztálytársam) hogy online nem lehet megtanítani ami a sikeres vizsgához kell majd.
2021. aug. 10. 00:19
 13/31 anonim ***** válasza:
71%

12-es vagyok

Amúgy akik itt boomer-eznek, megnézném mit szólnának ha egy gyárban kéne 12 órázni (nincs ám home office) .. Sírva rohannátok vissza a suliba 2 nap után.. 😅

2021. aug. 10. 00:26
 14/31 anonim ***** válasza:
96%
az más tészta,azt választani lehet
2021. aug. 10. 00:27
 15/31 anonim ***** válasza:
74%

14

A továbbtanulást? Hogyne, vagy ez vagy mehetek vissza a gyárba robotolni vagy ehhez hasonló helyekre.. Választás mindig van, igaz! Én azt választom, tanulok és viszem valamire és pár gyerkőc aki lusta suliba menni nem cseszi el...

2021. aug. 10. 00:32
 16/31 A kérdező kommentje:
én már sose tudom meg milyen gyárban 12 órázni. az érettségit leteszem, online vagy anélkül, aztán megyek egyetemre
2021. aug. 10. 00:33
 17/31 anonim ***** válasza:
28%
Ott megtanitjak majd neked, hogy lenezni csak akkor szabad, amikor felsegitesz valakit?
2021. aug. 10. 00:36
 18/31 anonim ***** válasza:
6%

16

Igen, én is ezért ültem vissza a suli padba.. Amúgy logisztikát, raktározást és vámkezelést tanulok de nekem nagyon nem feküdt az online időszak. Azért is ellenzem, mert tudom milyen gyárban és ha jövőre nem sikerül akkor mehetek vissza vagy kereshetek hasonló helyet.

2021. aug. 10. 00:38
 19/31 anonim ***** válasza:
93%
7, mintha mi tehetnenk arrol, hogy online oktatas volt. Speciel en az elso egyetemi évemet töltöttem igy, szted jo volt 600 ezret kibaszni arra hogy a tanárok csak feltoltottek 500 oldalt hogy olvassam el, tanitas meg nuku volt? Aki logni akar, az amugyis megteszi. Aki akar továbbtanulni, jo érettségit stb. annak meg igy is tanulnia kell, es megsúgom nem kellemes azoknak se 3 magantanart bérelni hogy le tudjon rakni mondjuk egy emelt kemia érettségit mert a tanar nem tanít semmit. Latom mucika te is nagyon képben vagy…
2021. aug. 10. 01:35
 20/31 anonim ***** válasza:
95%

Gyár xdd nem lehet ugy egy kerdes hogy ne emlegessetek a gyárat. Volt lehetőség a továbbtanulásra, es akkor nem kene reggeltől estig dolgozni, ezert nem a masik a hibas.

Lusta gyerekek… ki lusta? Felrakott egy kérdést, h mire számíthat majd, mert krvara nem mindegy a diákoknak hogy mi lesz. Nem ok találtak ki hogy nem kell bejarni, hanem Orbán.

2021. aug. 10. 01:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!