Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szeged Gábor Dénes kollégiumró...

Okorapatijeno kérdése:

Szeged Gábor Dénes kollégiumról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Üdv!a Szeged Gábor Dénesi kollégiumba fogok járni szeptembertől és kíváncsi lennék hogy milyen, milyenek a szobák, a tanárok, mi hogy működik

2021. aug. 9. 13:48
 1/6 anonim válasza:

Kicsik a szobák, emeletes ágyak vannak. A tanárokkal megéri jóban lenni. Elég vegyes tanárok vannak, vannak laza jófejek, van aki szigorú de jófej meg van olyan is akit tutira rühellenk fogsz. Előnye a többi kolival szemben az a szobánkénti hűtő, meg a közösség.

Egyik legszigorúbb, ezt úgy hogy rossz gyerekekkel nem szeretnek foglalkozni és áthelyezik olyan koleszba ahol leszarják az embert.

A GD koliban a tanárok is haverjaid lesznek.

2021. aug. 10. 00:29
 2/6 anonim válasza:
Ha esetleg konkrétabb kérdésed lenne, akkor privátban tedd fel nyugodtan online oktatás előtt 4 évet laktam ott.
2021. aug. 10. 00:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám ott dolgozik, régen rengeteget voltam ott nem rossz! (Még ott is aludtam)

Anyum a C épületben dolgozik, sokat hallom hogy lelkizik a diâkjaival, de szerintem nem rossz hogy valakinek el lehet mondani mi nyomja a lelked! A szobák tényleg kicsik! Emeletes ágyak vannak. Cigizni nem lehet az épületben (bár hallottam anyukámtól hogy sok diák kinyitja az ablakot és úgy csinálja, természetesen azt sem szabad)! Rengeteg tanárt ismerek onnan tényleg vannak jó fejek. De vannak elég p*csök is. Asszem 9-ig van kijárás, szilencium a rosszabban tanulóknak van. Akik jól tanulnak azok tanulhatnak a szobájukban is. Hát diákok vannak nagyon igénytelenek akik alíg fürdenek, büdösek őket nem szerettem. Aztán nagyon rendesek, voltak anyumnak diákjai akik elvittek zenesuliba ők nagyon cukik, de amúgy sokan jófejek a koliban, bár engem a fiúk folyton szekáltak amikor még kicsi voltam és suliból mentem anyumhoz mindig bunkóskodtak hogy mit keresek itt. De nem mindegyik ilyen kedvesek, és viccesek is vannak ahogy a tanárbákból is. Van udvar bár gondolom tudod. Amúgy hangulatos a hely. A net néha jó de van amikor nem annyira bár nekem sokszor jó volt a netem. Pingpong asztal is van. Az udvaron vannak ilyen sport cuccok is. Alkoholt sem lehet inni a koliban. Öhmm nem tudom még mit modnjak remélem tudtam segíteni!

2021. aug. 12. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem mondani, hogy vannak programok, meg foglalkozások is. Van külön helység a konyhának és a tusolóknak, nem emlékszem pontosan de a wc-nek is.
2021. aug. 12. 22:07
 5/6 A kérdező kommentje:
1.-es van minden szobába hűtő?
2021. aug. 13. 01:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Van, de nem az egyes vagyok
2021. aug. 13. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!