Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen a szegedi Gábor Dénes...

Milyen a szegedi Gábor Dénes kollégiumról?

Figyelt kérdés
Tud valaki véleményt mondani? Elsősorban a lányok része érdekelne

2021. márc. 23. 12:01
 1/3 anonim válasza:
már jó néhányan kiléptek onnan, mert tele vannak bunkó emberekkel. ha jót akarsz magadnak, ne menj oda!
2021. jún. 21. 15:15
 2/3 anonim válasza:

Én nem ajánlanám, főleg ha tanulni is szeretne az ember, normális tanulószoba sincs, ahol este tanulni tudsz. A szobában nyáron nagyon meleg van, télen megfagysz.

A közösséget van aki szereti, van aki nem..

Én csak 1 hónapot laktam ott, azelőtt 3 évig ortutays voltam. Szerintem az Ortutay a legjobb középiskolás koli Szegeden.

2021. jún. 24. 08:12
 3/3 bucibaba100 válasza:

Szia!

Én fordítva éltem meg, de persze ez ember függő.

Azzal kezdeném, hogy meleg fiú vagyok, és fiú osztálytársaim mindig bántottak (nagyon durván) és gyűlöltem a fiúkat. Viszont ebben a koliban szószerint senki le sem szarta, pedig nyilván itt közös fürdő volt, együtt laktok stb.

A tanulás erőltetését szerintem kicsit pont, hogy túltolják a felügyelők.

Nagyon nagyon éltem, életem legvidámabb korszaka volt. Az egész kolit ismertem, szerettem, mindenkivel jóba voltunk.

2023. ápr. 12. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!