Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Igaz az hogy szept 15-től...

Igaz az hogy szept 15-től zárnak az iskolák?

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 23:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy
2021. aug. 8. 23:29
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Biztos, hogy nem. Nem lesz szerencsém most sem.
2021. aug. 8. 23:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy lesznek szigorítások de az sem biztos hogy szept.15, nincs napra pontosan megadva és az elején még tuti hogy nem online lesz az oktatás, hogy később mi lesz az majd kiderül
2021. aug. 8. 23:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor kiderül. ;)
2021. aug. 8. 23:34
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Suliban nem egyszer felreppent a hír, hogy ebben-abban a nyomdában már nyomják a plakátokat, hogy suli vége, kijárási tilalom stb lesz. Az esetek 90%-ban nem jött be. Első körben, amikor jöttek a korlátozások, a konyhások hamarabb tudták, hogy hétfőtől nem jönnek, mint nekünk, tanároknak mondtak volna bármit is. Az volt az a péntek, amikor Orbán bácsi egy hétvége alatt elrendelte az online oktatást, amit addig mindenáron el akart kerülni. A konyhások meg 1 hete arról beszéltek, ha lesz is tanítás, ebéd nem lesz...

Második körben akkor jött az online oktatás, mikor a mi sulinkban is 4 osztályt hazaküldtek karantéba.

2021. aug. 8. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
Mivel most, hogy a lakosság közel fele be van oltva, azaz védett, tehát nem kerül 99%-os valószínűséggel kórházba ha elkapja a covidot, akkor a kormány hirtelen megint bezárna mindent? Ez nem lenne logikus... Szeptemberben valószínüleg vissza fog térni a covid, de az oltatlanokat fogja kórházba juttatni.
2021. aug. 9. 00:10
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 te egy fideszes bértroll vagy? Én oltatlan vagyok és nem kerültem kórházba covid miatt. Nem is fogok mert erős az immunrendszerem.
2021. aug. 9. 00:25
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Én is átestem a covidon úgy, hogy két napig nem éreztem szagokat. Ennyi volt. :) nem félek tőle. Az oltott is fertőzhet, az a különbség, hogy én a tünetemkor önként karanténba vonultam. Az oltott nem fog tudni róla, hogy covidos, ezért fog fertőzi jobbra balra.
2021. aug. 9. 00:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy honnan veszitek ezeket a tuti dátumokat. Jön a negyedik hullám és a fél ország be van oltva. A világhírekben nem hallani, hogy a delta variánsba ezressével halnak bele az emberek egy-egy országban (soha ne is legyen ilyen). Miért is legyen akkor iskolazár?

Majd a járványügyi számok alapján eldöntik, hogy hol legyen online oktatás.

A felsőoktatásban szeptember 15-től kezdődik a tanítás. Van ahol jelenlétivel van ahol hibridek (az előadások online a gyakorlatok jelenlétiben). Nagy valószínűséggel innen jön a kérdező által emlegetett dátum.

2021. aug. 9. 07:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"Jön a negyedik hullám és a fél ország be van oltva."

És a "fél országnak" hány százaléka vette fel a 2. oltást is?

Hm?

Kikeresed vagy kikeresem én???

Mert a Csúti által hangoztatott "fél ország" annyit jelent hogy az első oltást biztosan felvették (vagyis nem védettek). Na és a másodikat? na és a harmadikat?

hm?

2021. aug. 9. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!