Mennyi időnk van az újabb korlátozásokig? 1 hónap-2 hónap?
Október közepéig vadászati világkiállítás van, addig nyugi lesz.
Idén is végzős, érettségiző leszel, Bazsi?
Kérdező, emlékszel még a tavaly szeptember-január közötti időszakra? A kormány minél később akart lezárásokat hozni, sokáig halogatták - aztán végül muszáj volt meghozniuk február körül, mert összeomlott volna az egészségügy.
Mivel most, hogy a lakosság közel fele be van oltva, azaz védett, tehát nem kerül 99%-os valószínűséggel kórházba ha elkapja a covidot, akkor a kormány hirtelen bezár mindent?
Úgyis semmi értelme nincsen a lezárásoknak. Magyarországon is pont márciusban és áprilisban volt csúcson a járvány, amikor már hetek óta voltak a legerősebb lezárások és korlátozások ennek ellennére nem csökkent a betegek száma.
Minden covid riogató ellenére a teraszok meg az iskolák megnyitása után sem szabadult el a vírus.
Külföldön is már vannak példák: Az Usa legtöbb déli államában már márciusban megszüntettek minden korona vírusos korlátozást és visszatértek a 2019-es élethez ennek ellenére ott is minden önjelölt vírusszakértö jajjgatása ellenére ott se szabadult el a vírus, nem lettek tömegesek megbegedések.
Szerintem a kártyás rendszer fog visszatérni,mondván,vakcina van,aki fél,oltassa be magát.
Ezzel is lehet ösztönözni az embereket az oltásra.
Olyan szintű lezárás,mint tavaly sztm nem lesz.
Tök jó, hogy a vihar kivárta a hétvége végét. Ezen idegeskedtem csütörtökön, hogy szombaton esni fog e, mert programom volt és nem, hogy nem esett, de szét is sültem, ahogy ma is és zutty, itt a vasárnap este és most kezd el dörögni az ég.
Szerencsés vagyok. <3
Képzeljétek, ma még kb 13km-ert is legyalogoltam, bár én hülye elfelejtettem vizet vinni szóval a séta negyedénél azt hittem elájulok az utcán, de szerencsére kibírtam a boltig, aztán már ahogy lecsippantotta az eladó a vizet már bontottam is ki és inni kezdtem. Utána minden kútnál töltöttem fel az üveget.
Képzeljétek, kaptam 8 rare candyt a pokemon goban, annyit sétáltam. Ezt mind odaadtam a buddymnak, hogy minél hamarabb átalakulhasson.
Már nagyon várom.
Egyszer harcoltam az átalakult fajtájval, hát az összes pokemonomat kinyírta együltőhelyében.
Először azt hittem én vagyok a hülye mert mr mime-al kezdtem neki a csatának, de aztán megölte a machampomat meg a kabutopsomat.
Szóval nagyon bizakodok,hogy egy nagyon erős továbbfejlett változata lesz, mert elég ritka pokemonról van szó.
Ha tudnék a ligákban nyerni minden nap legalább 6 rare candyt meg minden nap 6 kmert tudok menni, akkor a hétvégére meg is lesz az átalakulás.
Majd írok, hogy sikerült e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!