Csak én reagálom túl?
Nos kolis vagyok,és az kedves tanárok panaszkodnak rám hogy minek járkálok az koliban..
De még külön parancsolgatnak be az szobámba,csak engemet,másokat nem.
Más meg simán bemehet az másik szobájába,csak én nem.
Csak én reagálom túl?
2
???
4
Dehogy,amúgy csak koli társaim ordibálnak stbb..
Még az baj volt nekik hogy éjszaka ki mentem pisálni
6
Én sokszor megvédtem magam.
Meg megmondtam nmekik hogy nem fogok behúgyálni,meg hogy nem trapolok akkor mi az bajuk?
Meg már ha itt lesz az koli,nekik megmondom azért már nem börtönben vagyok vagy hogy nem vagyxok dilis..
Mindig kipécéznek valakit.
Pl külföldön rám azt hitték, hogy hánytatom magam.
Az volt, hogy nyáron Norbi diétával (hogy ezért 2021-ben mennyi piros kezet fogok kapni :D ) lefogytam kb 5-8 kilót. Nem lettem csont sovány, hanem normál testsúlyú
Mivel duci voltam előtte és akkor apámnak más témája se volt, csak, hogy miért vagyok dagadt, ezért nagyon féltem, hogy visszahízok és, amikor a karácsonyozás utan feljött 2 kg mondogattam, hogy mennyire nem tetszik ez nekem.
Na ezek után jobban odafigyeltek rám a tanárok és észrevették, hogy 15 perc alatt megebédelek, amíg a többiek 1 órán át esznek (2 órás ebédszünet, mediterrán sziesztázó terület). Addig nem volt ebből gond, de akkor bent tartottak még 15 percig az ebédlőben és sokáig nem engedtek wcre menni. Én hiába mondtam, hogy ad 1 Magyarországon a sulinkban 10 perc után kivágták a gyereket a menzáról, ezért már hozzá voltam szokva a gyors evéshez ad 2 egy tizenéves hólyagjával rendelkező tizenéves lány voltam, akinek a szünetben persze, hogy wcre kellett mennie. :D
Amikor elmentem wcre a fülkénél hallgatóztak a tanárok.
Aztán a diákok is elkezdtek követni és ők a másik fülkéből néztek engem, de ők csak azért, mert ez lett az új mánia meg sokszor a tanárok küldték őket utámam, ha ők nem tudtak jönni. :D
Egyszer amikor nem bírtam és csak normálisan akartam pisilni egyet, akkor elmentem a könyvtár melletti wcbe (az egy külön emeleten volt, amit a könyvtáros felügyelt, aki erről az anorexia balhéról semmit sem tudott).
Az lett ebből, hogy berohant a wcbe a minket felügyelő tanár, mert látta, hogy az udvaron nem vagyok és amikor hallotta, hogy zörög a wc papír tartó azt hitte, hogy öklendezek épp. Ezt mondta is, hogy most épp hányok, hallja.
Ennek az lett a következménye, hogy leteremtették a könyvtárost, én pedig az igazgatóhelyettes irodájában kötöttem ki, az ofőmmel az oldalamon. Az igazgatóhelyettesnek elmondtam, hogy csak nyugodtan akartam egyszer wcre menni és a wc papírtartó zörgésére hitték azt hogy öklendezek, amire annyit felelt, hogy milyen érdekes, hogy mindenre van magyarázatom.
Anyukámnak kb ekkorra lett rohadtul elege, mert naponta felhívták vagy küldtek neki levelet az iskolából, hogy stopperórával lemérték, hogy az étel 14 perc 37 mp alatt eltűnt a tálcámról és hogy utána 15 percig ott tartottak majd 10 perc után wcre mentem, biztos hányni.
Szóval anyám szólt nekik, hogy hagyjanak engem békén, szálljanak le rólam, vállal minden felelősséget, csak ő még egy ilyen incidensről nem akar hallani.
Na anyám lett ezekután a nemtörődöm anya a tanárok szemében. :D
Azt elengedték, hogy +15 percig az ebédlőben maradjak, de a wcre menést figyelték, ha nem tudtak jönni, beküldtek mást hozzám (ahogy fentebb is írtam).
Ezek után miattam és pár gyerek miatt akik engedély nélkül mentek be a wcre és bentmaradtak dumálni, az ebédszünetben... Kapaszkodjatok meg... LEZÁRTÁK kb AZ ÖSSZES WCT! :D
Tehát bírd ki pisi nélkül a tanórákat és az ebédszünetet, majd tanítás végén elmehetsz wcre, ha nem zavarnak ki a tanárok és ezt köszönd meg az anorexiásnak meg a többi csíntalannak.
Szerencsére a wc lezárása május-június körül történt és utána, aki nem ismételt évet, ment egy másik épületbe ahol már nem volt életben a szabály. Ha jól tudom, a szülői felháborodások miatt azon a részlegen is törölték szeptembertől ezt a szabályt. Addig is sokan a könyvtárba mentek ebédszünetben, mert azt a wct nem zárták le, mert az közös helyiség volt, nem csak az évfolyamunkké.
Én a következő évben visszaköltöztem Magyarországra. Senki nem nézte, hogy hány percig eszek, mikor megyek wcre. Csodálatos érzés volt.
8
Na,ez kib@szás xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!