Esti gimnáziumban mennyire van jelen osztályon belül a társasági élet?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 10:41
1/5 anonim válasza:
Én esti szakképzésre jártam és nálunk eléggé meg volt.
2/5 anonim válasza:
Én meg estire jártam és az emberek 90%-ának a nevét se tudtam, és kb 1 szót se.
Óra óra és óra aztán haza. Beszélgetni MIKOR ÉS MINEK.... 40-es csókák zömében örültek hogy éltek. Én is.
3/5 anonim válasza:
Egyik rokonom járt estire, senkivel semmilyen kapcsolatba nem került. Gyorsan le akarta húzni a 2 évet, mert követelmény lett az érettségi a munkahelyére, nem barátkozni ment oda.
4/5 anonim válasza:
Tapasztalatom még nincs, jövőre megyek estire egy évre, de én nem számítok nagy társasági életre és barátkozásra. Persze, kialakulhatnak barátságok, meg egyéntől is függ, hogy ki mennyire beszélget, ismerkedik, de szerintem a többség munka után odaesik, egyeseket még otthon várja a családja, szerintem elég ennyi nekik.
5/5 anonim válasza:
Én estire járok. Nálunk nagyon jól megy a társasági élet osztályon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!