A Madách gimnáziumban mennyire van jelen ez a művészeti vonal?
Nekem nagyon tetszik a madách gimnázium, de nem rudom eldönteni, hogy jó lenne-e nekem. A színjátszó szakkörre muszály menni? Baj ha nem veszek részt a versmondó versenyen?
Légyszi ezeket válaszoljátok meg.
(Nyelvet nagyon szeretek tanulni, meg nagyon jó helyen is lenne a gimnázium. Gyorsan oda tudnék menni)
#2 én sem ilyenre emlékszem. nekem nagyon sok jó élményem volt a madáchban, a tanáraim (egy-két kivétellel, akik közül több is van, aki már nem tanít ott) jó fejek voltak, rengeteg programot szerveztek, úgy éreztem, érdekli őket, mi van velem. a közösségről nehezen tudok véleményt mondani, hiszen az nyilván sokkal gyorsabban cserélődik, mint a tanári kar, és mostanra kb csqk a végzősök azok, akikkel együtt jártam oda. de az én időmben azzal sem volt probléma.
a kérdésre válaszolva, bár nagyon támogatják a művészeteket, például az osztályok közötti diák színjátszó versennyel, vagy a kamara kórusok versenyével, abszolút semmi sem kötelező. ha nem akarsz, nem kell részt venned benne. vagy csinálhatod, amit én és három évig huzogathatod a függönyt a diákszínpadon :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!