Meg tudok már örülni.. mi lenne a jó megoldás?
Szóval..
van egy tanárom aki 4 évig tanított - most ötödévesként még egy évig fog tanítani.
December óta kezdett el engem jobban érdekelni ugyanis állandóan hozzámér, (derék, kéz, 1x comb, váll). Ha kivágott felsőben vagyok akkor bámul és felém hajol. Többször mondta hogy bele nézne otthon az én szekrényembe (ezt nem igazán értem én sem). Egyszóval primadonnának hív, mindig dicsér hogy csinos vagyok. Nagyon bejön nekem viszont tudom hogy soha nem lesz belőle semmi. Elvált ember, 40 éves (nekem kizárólag csak az idősebb pasik jönnek be 35 felettiek). Én 21 éves vagyok/L .
Ha elmondom neki mit érzek iránta akkor pofára esnék? Néha viberen is irogatunk de az ritka. Viszont nincs olyan nap hogy ne nézzem a fotóját ami van nekem róla. Sajnos a viberen kívül egyik közösségi oldalon sincs fent. Napról napra jobban hiányzik, állandóan csak rá gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!