Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi volta legviccesebb emléked...

Mi volta legviccesebb emléked az egyetemen?

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A termek megtalálása eleinte. Kaptunk térképet is, hogy megtaláljuk a különböző termeket (főleg mivel az első félév nagy részét nem is abban az épületben töltöttük), de egy nap volt, hogy két óránk is ott volt, de különböző teremben (esetleg a szomszéd épületben). Két óra között próbáltam a térképen megtalálni, hogy hova is kell menni, mert bár arra hamar rájöttünk, hogy az épületeket, és az emeleteket mi különbözteti meg egymástól az órarendben, de egyik-másik terem elég eldugott volt. Belemélyedtem a térképbe, de közbe haladtam a lift felé (az volt a fix tájékozódási pontom az emeleteken), és lendületből nekimentem egy oszlopnak, akitől bocsánatot kértem természetesen :)
2021. aug. 4. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Végzősként jelentkeztem egy konferenciára. A tanszék Pécsett adott elő egy több napos előadássorozaton.

Nem volt kötelező ott lenni, ha te nem adtál elő, de illett.

Na, engem nem érdekelt. :D

Csütörtökön adtam elő. Fogtam magam és minden nap elmentem kirándulni. A szállást kifizettem, oda aludni jártam vissza.

Egész végig izélgetett mindenki, hogy ez netto bunkóság és najd így elvérzek csütörtökön. Mindenki más inkább benent és végigülte az egészet, még, ha nem is érdekelte őket.

Csütörtökön bementem, előadtam. Vastapsot kaptam.

Utana jött egy szünet és otthagytam őket, elmentem fagyizni. :D

Szóval egy egyhetes holiday volt, egy nagy sikerélménnyel a végére.

2021. aug. 4. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyira nem emlékszem. Egyetemhez kapcsolódóan volt egy nagyon jó beb🤭szós bulim, ami úgy igazán. De az nem az egyetemen volt, csak csoporttársakkal.

Szóval az egyetem az nem volt vicces. Nagyon nem. Sokkal több a negatívum, mint a pozitívum. Főleg a stressz és a motiváció hiánya... kiöl ez minden elképzelést, ami volt benned.

2021. aug. 5. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!