Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Legviccesebb sulis storyd?:D

Legviccesebb sulis storyd?:D

Figyelt kérdés
Nagyon unatkozok, hagy kuncogjak a válaszokon.

2021. ápr. 8. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

A teljesség igénye nélkül pár gyöngyszem, pár aranyköpéssel fűszerezve:

Általános:

-tesin az alupályára mentünk futni, ami nem épp a szomszédban volt. A tanárnő véletlenül bezárta egyik osztálytársunkat az öltözőbe (ő épp mosdóban volt), de leleményes volt. Felmászott az öltöző ablakához, kiakasztotta azt, majd a kicsi ablakon kipréselte magát, sprintelt egyet, átmászta a kerítést, majd jött utánunk, mint aki jól végezte dolgát. Később kiderült, hogy ezt szó szerint kellett venni :D

-Tanár nő: Csukd be légy szíves az ablakot!

Osztálytárs: Igen, nehogy fejbe vágjon téged, kár lenne az ablakért!

-egyik osztálytársam elvágódott a táblafelé menet egy táskában. Szegény elterült, drámaian feküdt egy darabig, mindenki teljes és néma meglepődéssel nézte, majd felpattant és kiment felelni.

-angol szódogán súgtam az egyik osztálytársamnak, az ő leírt megfejtése: this a pointed. a szó: disappointed

Gimi:

-szegény, depis lektorunk: I'm more dead this year, you CAN'T break me! ( mi voltunk a kedvencei titkon :D )

-xy! olyan csendes vagy ma!

lehetnél te is!

Gimiben pedig annyi hüly3ség volt, most sajnos csak ennyi jutott eszembe.

2021. ápr. 8. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Egy most azonnal eszembe jutott a gimiből:

Budára valahova elment az egész iskola vmi nagy rendezvényre, mindegyik osztály jött osztálykirándulás keretein belül.

A mi ofőnk természetesen késve érkezett, majd amint megérkeztünk a helyszínre, rögtön el is ment az első kocsmába...

XD

2021. ápr. 9. 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
Kivertem
2021. ápr. 9. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
4.-ikben gyereknap volt a suliban...az összes fiú wc zárva volt (sztem utáltak minket vagy nem tom). Az igazgatóhelyettest az egyik lány wc elé állítottam őrködni amíg elmentem szarni XD
2021. ápr. 19. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Infó faktra jártam, 4.es voltam és atjartunk egy csoportal a felsobe, ott egyszer kimentem a mosdoba csak nem a fiuba hanem a tanariba azt paran ott neztek engem meg nevettek en meg nem ertettem hogy mit nevetnek :D
2021. ápr. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!