Gáz az, ha már augusztus van, de még nem néztem albérletet az egyetemre? Valójában még azt sem tudom, hogy kapok e kollégiumot, de szerintem nem fogok.
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 16:23
1/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz szerintem, sokan csinálják így. Ha az ember számít a kollégiumra, az az elsődleges cél és még nincsen mi alapján kalkulálni az esélyeket, akkor nagyon másképp nem is lehet. Ugyanis sajnos későn szoktak kiderülni a kollégiumi felvételi eredményei, nálunk a gólyáknak pl. augusztus vége, jellemzően 26-28 és ezt az ember azért nyilván ki akarja várni. Augusztus végén már nyilván nehezebb jó és megfizethető albérletet találni, de azért nem lehetetlen és valóban célszerű a lehetőségekhez mérten sietni. Én pl. minden évben kaptam kolit, idén az utolsó évemre nem és mehetek én is albérletbe. Annyi a szerencsém, hogy nekem ugye előbb kiderült a pontom, így több időm van, de én sem örültem neki. Nagyon kiszámíthatatlan ez a rendszer sajnos.
2/18 anonim válasza:
Lehet jol is tetted, hogy meg nem irtal ala szerzodest, hogy minimum egy evig fizeted a keglit.
Mert szeptember - oktober kornyeken nuklearis bomba biztos hogy jonni fog az online oktatas, hala egnek.
3/18 anonim válasza:
3 Hát mondjuk ez amúgy sokat nem segít. Mármint én nem hiszem, hogy rögtön online oktatás lenne, de ha csak egy-két hónapig lesz majd jelenléti oktatás
és utána állunk át az onlinera, addig is lakni kell valahol.
4/18 A kérdező kommentje:
Igen, rossz ez a bizonytalanság. Leszerződök albérletre, aztán meg bejelentik, hogy lehet haza menni
2021. aug. 1. 16:45
5/18 anonim válasza:
Nem lesz online oktatás. Felfogtátok? Ha nem vagy benne biztos, hogy albérletben akarsz lakni, akkor minek albérletet keresni? Keresel, akkor ha nem vettek fel koliba vagy nem tetszik.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok albérletben lakni. De egyáltalán nem biztos, hogy kapok kollégiumot
2021. aug. 1. 16:56
7/18 anonim válasza:
Én abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy úgy alakul a járvány, hogy távoktatás lesz. Ettől független, annak idején én is vártam a kolifelvételt és addig nem kerestem albit. Szerintem nézegesd őket, lépj be csoportokba, tájékozódj a térképen, kb. mennyibe kerülnek, hogy néznek ki, stb., hogy ha élesben kell keresni, akkor legyen valami elképzelésed milyen a piac.
8/18 A kérdező kommentje:
Remélem megkapom, nagyon félek attól, hogy albérletbe kéne menni.
2021. aug. 1. 17:58
9/18 anonim válasza:
Ha néztél volna albérletet és ki is vetted volna, akkor már bas*hatnád a kolit. Ha néztél volna, de úgy hogy úgysem veszed ki, az meg mire jó? Semmire.
10/18 anonim válasza:
Melyik város? Pl. Pécsen az utolsó pillanatban pl. augusztus utolsó hetében is találsz albérletet, annyi a kiadó lakás, hogy ihaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!