Autósoktató molesztálta az ismerősöm, mással is volt ilyen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 00:20
2/31 anonim válasza:
És ezt csak úgy kérdezed mintha azt kérdeznéd h kinek mi a kedvenc színe?
3/31 anonim válasza:
Állítólag bár a nőknek nem kell mindent elhinni. Meg azt sem értem miért nem keresnek női oktatót. Ha nő lennék akkor női oktató keresnék. Probléma megoldva.
4/31 anonim válasza:
#3 Én meg ha férfi lennék elszégyellném magam, hogy ilyen f…-okat írok. Egy nő éljen félelemben, meg kerülje el a fickó oktatót és akkor a probléma már nem is áll fenn..
5/31 anonim válasza:
Talán, mert Pesten kívül zömmel férfi oktatók vannak?
Aztán ne gyere azzal, hogy egy jogsi miatt bárki utazzon 50 km-ket... Neki nincs benne a munkaköri leírásában a molesztálás.
Megjött a nőgyűlölő és minden nő rossz, mert...
6/31 anonim válasza:
6. Van nő is bőven. Ha vidéken van akkor pont Budapesten ne lenne mi?
7/31 anonim válasza:
Az én környékemen nincs szal nem fogok beutazni pestre h legyen... Mellesleg nem minden oktató zaklatja a tanulót.
Az enyém engem nem, mást h igen az meg nem érdekel.
8/31 anonim válasza:
Pont azt írom h vidéken nincsenek női oktatók.. vidék értd nem pest megye, hanem heves, nógrád , szolnok stb..
9/31 anonim válasza:
#5 Az bajkeresés, ha valaki férfi oktatónál tanul vezetni? Egy nőnek zárkában kellene leélnie az életét, mert a fickók nem tudnak parancsolni a farkuknak? Álomvilágban élsz!
10/31 anonim válasza:
Nálad teljes képszakadás van...
Keressél már nekem Hatvanban női oktatót pls. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!