Tegezitek/tegeztétek az autósoktatótokat?
Enyém idősebb volt, de tegezhettem. Ő mondta, hogy ne magázzam. Elég paraszt egy ember volt mondjuk.
Ismerősömnek fiatalabb volt, őt értelemszerűen tegezte. Ha megkérded az oktatód, hogy tegezheted-e, biztos nem lesz gond neki, főleg nem harapja le a fejed. :)
Csak azért kérdem, mert nekem nem ajánlotta fel.
Már nem vezetek, de úgy éreztem, hogy kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak (nem félreérteni!).
Tegeztem. De eleinte magáztam, mert úgy apám korabeli volt... Felajánlotta, hogy tegeződjünk, és mivel vicces alak, ment is nekem, nem volt gond.
Én voltam úgy 23 (nő), ő meg kb.55 (férfi). És bár a nőnek kell felajánlani a tegeződést, a korkülönbség miatt én nem tettem volna. Nyilván ha idősebb lettem volna, mondjuk úgy 40-45 felett, akkor már nekem kellett volna felajánlanom.
Apummal egyidős oktatóm volt, az első pillanattól, ahogy felhívtam telefonon, ő tegezett és magáztam.
Aztán amikor először ültem a kocsiba, köszöntem, és azonnal kérte, hogy inkább tegeződjünk, mert az úgy egyszerűbb, jobb mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!