Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki hogyan vészelte át a gimis...

Ki hogyan vészelte át a gimis éveit egy pocsék osztályban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már egy éve gimis vagyok jövőre megyek 10.be

Az osztályom mondhatni szörnyű, minden szempontból. Tökre nem így képzeltem el az egészet. Nem is az a normális kategória hanem az a szörnyű szörnyű kategória. És megismertem az embereket beszélgettem velük, de két világ vagyunk az osztály meg én. Nem is értem hogy kerültek arra a szakra. Jó ez így panaszkodásnak tűnik az is, de ki kellett beszélnem magamból. Aki hasonló cipőben jár/járt az mit csinál szünetekben meg hasonlók?

2021. júl. 13. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen, javarészt telefonoztam a szünetekben, otthon meg Minecraftoztam, TF2-ztem stb, mikor mit.

Barátaim nem igazán voltak, volt pár srác, akikkel a gimi második felében már jobban kijöttem, haverok lettünk, de ennyi.

Én úgy fogalmaznék, hogy baromi unalmas volt a gimi. Nem rossz, csak unalmas.

21F

2021. júl. 14. 09:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Pocséknak nem nevezném az osztályt, mert alapvetően nem voltak rosszindulatúak az emberek 1-2 baromarcot kivéve, de attól még borzalmas érzés volt, hogy magányos vagyok, mert nincs olyan az osztályban, akinek hasonló lenne az érdeklődési köre és nem nézne ki azért vagy kicsit vagy nagyon, mert jól tanulok és kicsit félénkebb vagyok, mint az átlag. Én szünetekben rengeteget olvastam meg néha leckét írtam, ill. volt az évfolyamosztályban egy másik lány, akivel megtaláltuk a közös hangot, vele ha éppen úgy jött ki a lépés (hasonló helyen volt óránk), akkor elvoltunk.
2021. júl. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!