Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki hogyan vészelte át a gimis...

Ki hogyan vészelte át a gimis éveit egy pocsék osztályban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már egy éve gimis vagyok jövőre megyek 10.be

Az osztályom mondhatni szörnyű, minden szempontból. Tökre nem így képzeltem el az egészet. Nem is az a normális kategória hanem az a szörnyű szörnyű kategória. És megismertem az embereket beszélgettem velük, de két világ vagyunk az osztály meg én. Nem is értem hogy kerültek arra a szakra. Jó ez így panaszkodásnak tűnik az is, de ki kellett beszélnem magamból. Aki hasonló cipőben jár/járt az mit csinál szünetekben meg hasonlók?

2021. júl. 13. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Én telefonoztam és évfolyamtársakkal lógtam
2021. júl. 13. 17:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. júl. 13. 18:01
 3/12 Furujika ***** válasza:
28%
30 emberbol mindenki bena? Azt tudom javasolni, ha esetleg eddig nem szerint valogattal, ne tedd. Ismerj meg mindenkit nemtol fuggetlenul, hatha valaki szimpi lesz.
2021. júl. 13. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Én is így jártam anno 9-ben. Az osztály egyik felét a választott szak érdekelte és állandóan arról beszéltek, mert ők már kvázi olyan családban vagy környezetben nőttek fel ahol közel kerültek a szakmához. A csapat másik fele a "véletlenül" oda kerültek voltak, akiket a szakma nem érdekelt csak a bulik és a csajok, mert semmi hobbi vagy cél nem volt előttük. Sajnos a szakmával mellé fogtam, mert egyáltalán nem érdekelt és nem is tudtam emiatt az első csoporthoz csatlakozni, pedig én is hasonló voltam hozzájuk mentalitás terén. A bulizósokkal meg nem értettem meg magam, ők meg aztán végképp távol álltak tőlem. Nagy nehezen találtam 2-3 gyereket akik hasonlóak voltak hozzám és így átvészeltem azt az 1 évet a következőbe meg már máshol kezdtem.
2021. júl. 13. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Nehezen. Egy barátom se volt. De eljött az érettségi, aztán soha többé nem találkoztam velük. Vagy átkéred magad másik osztályba, hátha ott jobb.
2021. júl. 13. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Énekkaros voltam, ott összebarátkoztam pár lánnyal, a szünetekben az egyikükhöz jártam fel és vele meg a barátnőivel lógtam.

Amikor elballagtak, akkor más gyerekekkel lógtam vagy olvastam vagy a telefonomat nyomkodtam.

Később azért kezdtek olyan gyerekek lenni az osztályban, akikkel tudtam beszélgetni.

2021. júl. 13. 18:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen én is ilyen bulizós gyerekeket kaptam. Suliban mindig azt mesélték ki milyen részegre itta le magát meg ilyenek
2021. júl. 13. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

Nehezen. Beszélgettem a kockákkal, kockultam velük otthon egy idő után, ilyenek, bulik nem igazán érdekeltek meg azok az emberek.

Most már érettebb fejjel azt mondom, tanulni kellett volna rendesen a többit meg leszarni.

Késöbb rohadtul nem ezek az évek fognak számitani, hanem a szakma meg a munkahely és a család.

2021. júl. 13. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy ez igaz, amit ír az utolsó, nagyon mimdehy, hogy milyen voltal a gimiben, az csak 4 év és vége, aztán jön az egyetem, a munka és a család. Az egyetem nem mindig, de a munka és a család fogja meghatározni, hogy ki vagy.

Nekem az egyetem olyan, hogy néha már azt se tudom milyen volt, annyira kitöröltem a fejemből.

2021. júl. 13. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát összebarátkoztam azokkal akikkel senki sem barátkozik. Nem sok más választás volt. De a mai napig jóban vagyok velük, már csak az emlékek miatt is, pedig nem a legjobb barátnőm egyik sem. A többiekkel nem foglalkoztam és kerültem a velük való kontaktot. Nagy nehezen kibírtam. Felhúztam egy álarcot és olyan voltam velük minden nap.
2021. júl. 14. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!