Ki hogyan vészelte át a gimis éveit egy pocsék osztályban?
Sziasztok! Már egy éve gimis vagyok jövőre megyek 10.be
Az osztályom mondhatni szörnyű, minden szempontból. Tökre nem így képzeltem el az egészet. Nem is az a normális kategória hanem az a szörnyű szörnyű kategória. És megismertem az embereket beszélgettem velük, de két világ vagyunk az osztály meg én. Nem is értem hogy kerültek arra a szakra. Jó ez így panaszkodásnak tűnik az is, de ki kellett beszélnem magamból. Aki hasonló cipőben jár/járt az mit csinál szünetekben meg hasonlók?
Énekkaros voltam, ott összebarátkoztam pár lánnyal, a szünetekben az egyikükhöz jártam fel és vele meg a barátnőivel lógtam.
Amikor elballagtak, akkor más gyerekekkel lógtam vagy olvastam vagy a telefonomat nyomkodtam.
Később azért kezdtek olyan gyerekek lenni az osztályban, akikkel tudtam beszélgetni.
Nehezen. Beszélgettem a kockákkal, kockultam velük otthon egy idő után, ilyenek, bulik nem igazán érdekeltek meg azok az emberek.
Most már érettebb fejjel azt mondom, tanulni kellett volna rendesen a többit meg leszarni.
Késöbb rohadtul nem ezek az évek fognak számitani, hanem a szakma meg a munkahely és a család.
Amúgy ez igaz, amit ír az utolsó, nagyon mimdehy, hogy milyen voltal a gimiben, az csak 4 év és vége, aztán jön az egyetem, a munka és a család. Az egyetem nem mindig, de a munka és a család fogja meghatározni, hogy ki vagy.
Nekem az egyetem olyan, hogy néha már azt se tudom milyen volt, annyira kitöröltem a fejemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!