Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak szerintem gáz?

Csak szerintem gáz?

Figyelt kérdés

Na,Kolis esett:

Volt egy gyerek,aki ha de mondjam milyen marhaságokat csinált.(Szépen mondva)

Ezek közül egyik:

Kimenőn kiment csórni pénzt ,mert kellet neki oxo teára(De csak arra),na de,nem is az hogy titkokban 1-2-szer csinálta,hanem még koliban is eljátszotta hogy kért pénzt.

Na de csattanó:

Az gyereknek szüleinek gazdagok voltak(Mivel telet akkoriban 200 forintos telefonra,meg 200+laptopra,meg 100+ tabletre,meg na,ruháin is meglátszott)

És még nem is az hogy kisvárosban laktak,hanem Győrben.

És még játszotta az siket nyomorékot,kajak,élő vette az telóját és kiírta hogy adjanak pénzt,mert siket vagyok.

Mi az véleményetek?

Ja,még ő is rá tett avval hogy kimenővel szívasson meg az igazgató

#Győr,pénz,oxo
2021. júl. 10. 22:25
 1/2 A kérdező kommentje:
Az egész kolit megszívatta az kimenővel
2021. júl. 10. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
56%

Mi az véleményünk?

Az ilyen ember nem vala az megfelelő ember az Úr színe előtt!

A tekintetes igazgatóság döntését betartani hazafias kötelességetek!

Feljegyeztetik, hogy az oktatási rendszer, ellentétben az Kérdező személyével, csúnyán megbukott Isten előtt vállalt kötelezettségével kapcsolatos. Mivel fel nem jegyeztetett, hogy az évek során a Kérdező megbukott volna, pediglen annak okáért, hogy ilyen írásképpel merészel élni, ez szükséges vala.

A fent leírt gaztettekről pedig szóljon az véleményem nékem, ki krónikásként jegyeztem fel eme gyalázatokat az útkornak: a z elkövető a kolégium folyosóján drámai körülmények között felpofoztatik, értéktárgyai elkoboztatnak és az Oxo tea fogyasztástól eltiltatik, mert Lil G néven ismert némber károsan hatá az ő gyermeki lelkére és erkölcsiségére.

2021. júl. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!