Miért hülyéznek, meg pontoznak le amikor kimondom a véleményemet, vagy írok valamit és szerinte nem úgy van pedig tény?
Figyelt kérdés
Elöszőr át kellene gondolni, hogy mit mondd a másik... Engem olyan rosszul érintenek ezek...2008. okt. 22. 17:39
1/11 anonim válasza:
Sajnos sokan nem tudják elfogadni, hogy nem mindig nekik van igazuk. Van aki csak sorba lepontoz mindenkit, nem kell velük foglalkozni.
2/11 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen...nem is értem a többi embert.
3/11 anonim válasza:
Marha vagánynak érzik magukat néhányan, hogy egy egér van a kezükben. Ne idegesítsen, ez inkább szánalmas.
4/11 anonim válasza:
Ne is mondd , főleg olyankor akadok ki, mikor valami hülye picsa felteszi kérdésben, hogy mindig veszekszik a párjával, meg biztos csalja így meg úgy, és csak annak a választá húzza fel, aki sajnálja, hogy szegény kislány igen biztos csalják őt, aki meg esetleg őt teszi felelősség azt meg lehúzza áhh.. nem is érdemes már ide írogatni segítő szándékkal.
5/11 A kérdező kommentje:
Engem azért sziven tudnak ütni az ilyen apróságok is :S miért kell miatt rögtön "segg"-nek nevezni... Soha senki nem szólt hozzám még így...
2008. okt. 22. 22:30
6/11 anonim válasza:
Egyes embereknek sok a fölös energiájuk!
De megnézve,itt is lepontozták a válaszokat..Keresve sem találok jobb szót az ilyen emberekre..:S.Z.Á.N.A.L.M.A.S.!
7/11 anonim válasza:
Én már sokszor tapasztaltam, hogy nem is olvassák végig a válaszaimat, csak az első pár mondtot és aztán lepontozzák. Volt egy kérdés, amiben mindenki lebaszta a kérdezőt a kérdése miatt. Én azzal indítottam, hogy nem olyan hülyeség a kérdés, csak elég csúnya dolog ilyet leírni de már én is gondolkodtam ilyenen. Szerintem a legtöbben ennyit fogtak fel, pedig a válasz többi részében kifejtettem, hogy abszolut helytelenítem a kérdező felvetését és amúgy is lehetetlen amit szeretne. Mégis csak azoknak a válasza volt hasznos, akik letudták a kérdést egy "te egy szemét köcsög vagy" féle válasszal.
8/11 anonim válasza:
mert sokan itt élik ki a fusztrációjukat!!
9/11 anonim válasza:
De ez a pontozas mire jo egyaltalan? Ez egy ovodas szinvonal szerintem. Azt gondoljak hogy ezaltal szinvonalasabb a forum. De szerintem nem az.
Vki vmit megkerdez, vki valaszol es kesz. Lehet osszeveszni, mindenki kiirja magabol amit tapasztalt, ahogy o gondolja es kesz. De ez a lefele es felfele allo kez, hat ez VICC!
10/11 anonim válasza:
Pont most akartam feltenni egy ilyen kérdést, mert ez én sem értem...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!