Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért hülyéznek, meg pontoznak...

Miért hülyéznek, meg pontoznak le amikor kimondom a véleményemet, vagy írok valamit és szerinte nem úgy van pedig tény?

Figyelt kérdés
Elöszőr át kellene gondolni, hogy mit mondd a másik... Engem olyan rosszul érintenek ezek...
2008. okt. 22. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos sokan nem tudják elfogadni, hogy nem mindig nekik van igazuk. Van aki csak sorba lepontoz mindenkit, nem kell velük foglalkozni.
2008. okt. 22. 18:39
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is volt már ilyen...nem is értem a többi embert.
2008. okt. 22. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Marha vagánynak érzik magukat néhányan, hogy egy egér van a kezükben. Ne idegesítsen, ez inkább szánalmas.
2008. okt. 22. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Ne is mondd , főleg olyankor akadok ki, mikor valami hülye picsa felteszi kérdésben, hogy mindig veszekszik a párjával, meg biztos csalja így meg úgy, és csak annak a választá húzza fel, aki sajnálja, hogy szegény kislány igen biztos csalják őt, aki meg esetleg őt teszi felelősség azt meg lehúzza áhh.. nem is érdemes már ide írogatni segítő szándékkal.
2008. okt. 22. 19:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Engem azért sziven tudnak ütni az ilyen apróságok is :S miért kell miatt rögtön "segg"-nek nevezni... Soha senki nem szólt hozzám még így...
2008. okt. 22. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Egyes embereknek sok a fölös energiájuk!

De megnézve,itt is lepontozták a válaszokat..Keresve sem találok jobb szót az ilyen emberekre..:S.Z.Á.N.A.L.M.A.S.!

2008. okt. 22. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én már sokszor tapasztaltam, hogy nem is olvassák végig a válaszaimat, csak az első pár mondtot és aztán lepontozzák. Volt egy kérdés, amiben mindenki lebaszta a kérdezőt a kérdése miatt. Én azzal indítottam, hogy nem olyan hülyeség a kérdés, csak elég csúnya dolog ilyet leírni de már én is gondolkodtam ilyenen. Szerintem a legtöbben ennyit fogtak fel, pedig a válasz többi részében kifejtettem, hogy abszolut helytelenítem a kérdező felvetését és amúgy is lehetetlen amit szeretne. Mégis csak azoknak a válasza volt hasznos, akik letudták a kérdést egy "te egy szemét köcsög vagy" féle válasszal.
2008. okt. 23. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
mert sokan itt élik ki a fusztrációjukat!!
2008. okt. 27. 19:31
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

De ez a pontozas mire jo egyaltalan? Ez egy ovodas szinvonal szerintem. Azt gondoljak hogy ezaltal szinvonalasabb a forum. De szerintem nem az.

Vki vmit megkerdez, vki valaszol es kesz. Lehet osszeveszni, mindenki kiirja magabol amit tapasztalt, ahogy o gondolja es kesz. De ez a lefele es felfele allo kez, hat ez VICC!

2008. okt. 29. 05:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont most akartam feltenni egy ilyen kérdést, mert ez én sem értem...:S
2009. ápr. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!