Van itt olyan osztálytársa aki összes osztálytársa lerázott téged első napon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 13:25
11/17 anonim válasza:
engem kirázott a hideg, ha az számít.
12/17 anonim válasza:
Az egyik volt osztálytársamat mindenki lerázta... Csóri egy tahó volt, bár a szakmához nagyon értett, de sehogy nem illett a közösségbe. Mindenki lepöccintette, szerintünk nem bánta, ő sem kedvelt minket :D
13/17 anonim válasza:
Tessék?
Mit kérdezel?
Csak egy picit fuss neki újból akérdésnek,mert érthetetlen.
14/17 anonim válasza:
Rossz belegondolni, hogy te egyszer szavazni fogsz meg gyereket is vállalhatsz.🤦🏻♀️
15/17 anonim válasza:
Egyébként első napon nem hiszem, hogy annyira le szokás rázni embereket, olyankor mindenki ismerkedik mindenkivel. De egy hét után már simán.
(A kérdésre a válaszom pedig már 8asként leírtam)
17/17 anonim válasza:
Engem gyerekkoromban mindig mindenhol kiközösítettek egy idő után, ha ez volt a kérdés.
Nem mindig csak rajtam múlt, de utólag belátom a hibáimat, magasan funkcionáló autista vagyok, és elég gáz voltam gyerekként.
Az állandó kiközösítés viszont mély nyomokat hagyott bennem, most pszichológushoz járok miatta.
Gimiben már lettek haverjaim (úgy tudtam tenni, mintha normális lennék).
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!