Hogy lenne több szabadidőm? Ha nappali tagozatra járnék és amellett kéne dolgoznom, vagy ha elmennék levelezőre munka mellett?
Nappalira járok, de nem szeretnék elhelyezkedni ezzel a szakkal, ezért el akarok végezni egy másik szakot, de 23 évesen már nem ülnék be egy 3,5 éves nappalira.
Plusz azon is erősen gondolkodok, hogy a jelenlegi szakomat is levelezőn fejezem be, már csak 1 év van hátra.
10, nem lehetetlen, de én továbbra is azt javaslom, hogy akkor inkább levelezőn csináld.
Jól hangzik, hogy beiratkozol egy nappali szakra és kvázi be se jársz, csak a vizsgákra meg pár órára, de szinte lehetetlen kivitelezni.
Nekem úgy, hogy óraütközés miatt nem tudtam volna bejárni is sokszor jött a "demuszájlenneerreazórárabejáááárniiiii"
A másik meg, ha a főnök aszerint oszt be hogy hogyan vannak óráid majd vizsgáig, akkor előbb-utóbb lehet a munkatársaid fognak a pcsába kívánni, amikor az ő beosztásuk is miattad változik.
Ahova most járok, itt is olyan sok órám van, hogy péntek kivételével minden nap 17:30-ig voltam bent órákon. Emellett kb lehetetlen megoldani a munkát.
Meg akarok sportolni, versenyezni is.
De legszívesebben valami szakmát tanulnék. Csak ugye azt meg sokkal nehezebb lenne megoldani, mert oda minden délután be kéne járni estire. Ezért inkább a levelező
Az viszont nem derült ki, hogy melyik esetben lenne több szabadidőm. Pl levelező mellett tudnék e rendesen edzeni.
A nappali mellett szerintem kevesebb időm lenne, ha dolgozni is kell
Az egyik barátnőm levelezős volt, ő simán eljárt edzeni, bár abba is hagyta, mert elunta.
Illetve ugyanúgy tudott velem találkozni, mászkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!