Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ebbol lehet valamire kovetkezt...

Ebbol lehet valamire kovetkezteni? L (hosszu)

Figyelt kérdés

Tisztaban vagyok vele, hogy nyar van, mielott irnatok :D

De egy tanarrol van szo. Akinek amugy van baratnoje, de amellett, hogy ha akarnek se mernek tenni semmit, azert erdekel ez a tema.

Tehat nem vagyok annyira nyilt ember, csak hosszabb ismertseg utan tudok ellazulni teljesen. Ezert orakon is hasonlo vagyok, ha nem szolit fel a tanar, akkor kussban ulok, max mellettem levovel dumalgatok neha. De egy tanarnak, aki amugy csak helyettesiteni jart be tobbszor, szimpi lettem talan vagy nem tudom. Persze tetszik is, de bamulason kivul semmit nem csinaltam soha. Es ha bejott hozzank orara, akkor tobbszor felszolitott/kerdezett tolem, mint mas lanyoktol. Meg ha oran epp nem beszelt semmirol, es raneztem, akkor mindig ram mosolygott. Van, hogy tovabb is figyelt ez utan es hosszan nezett mikozben mosolyott, gondolom lathatta hogy teljesen zavarban vagyok ettol. Vagy kicsit cukkolt valamivel, viccelodott. Ami nem ritka nala, de csak olyanokkal szokott altalaban akit mar ismer valahonnan jobban, engem meg nem. Amugy jovore leszek vegzos, es 18 vagyok. (5 eves gimi)

2021. jún. 25. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Biztos bejössz neki, de azért ne bukj rá. Az nem derült ki, hogy neked tetszik-e.

Az ilyen tanárok a lebukás esélytelenségével flörtölnek, viszont ha úgy mutatja ki, hogy tetszel neki, hogy többször szólít fel, mint másokat, azzal pont, hogy az ellentétjét éri el, hiszen konkrétan szívat. Jobban kell készülnöd az órára, mint másoknak, akiket nem szólítja fel annyit. Tehát miközben érdeklődik irántad, igazi lúzer módjára mondhatni feszültségbe is hoz, mert ha válaszolni kell, az mindig problémát okoz, főleg, ha aznapra nem készültél. Tehát egy hülye kis játékot játszik, amiből jobb kimaradni.

Amúgy ebben semmi szexuális nem volt, szóval legközelebb ne ide írd.

2021. jún. 25. 18:11
 2/8 A kérdező kommentje:

"Az ilyen tanárok a lebukás esélytelenségével flörtölnek"

Ezt pontosan hogy érted? Miért lenne esélytelen?

2021. jún. 25. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Tanárként (középiskolai és egyetemi) írom, hogy igen, dugnánk pár diáklányt minden évfolyamban, de saját diák teljesen tabu a gyakorlatban. Egyrészt van még fél millió tinilány akikkel szemben nem korlátoz a jog, másrészt az egész egy hatalmas önsorsrontás lenne mindenkinek. Ennek ellenére van hogy néha küld az ember jelet, és van hogy a diákok sem fogják vissza magukat. Ez megmarad az ártalmatlan félreérthetőség szintjén.

Ha erős a vonzalom, végzés után lehet kóstolgatni közelebbről, addig marad a szemezés.

2021. jún. 25. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:
De hat irtam hogy nem a tanarom hivatalosan, csak helyettesitett egy ideig.
2021. jún. 25. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen, hogy lebukjon, mert nem fog rádmozdulni, csak kóstolgat.
2021. jún. 25. 19:54
 6/8 A kérdező kommentje:
És ez neki miért jó?:D
2021. jún. 25. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Lényegtelen, saját intézményből tabu, akkor igy mondom. Pont azért mert ki tudja ki kit vált, helyettesít, érettségiztet, stb. Egyetemen dettó. Nem ér meg egy arcvesztést vagy jogi bonyodalmat egy lányka sem.

Egy nyári egyetem legvégén adtam be a derekam egy ukrán kiscsajnak, mert végig kóstolgatott, és úgysem látjuk egymást többet. Még igy is cinkeltek vele a kollégák utána.

2021. jún. 25. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Amúgy a tanárnak aki írt igaza van.

Én is ismertem a gimiben két tanárt, akinek a diáklányok jöttek be, mindkettőnek másik suliból lett barátnője.

Bár az igaz, hogy a barátnős korszaka előtt az egyikük a padtársnőmet meghívta kávéra és

1. Állandóan szemezett a lánnyal

2. A lány eléggé "nőiesen" öltözködött

3. A lány gyenge volt a tárgyból, amit a tanár tanított

2021. jún. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!