Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egy lany sokszor nezne ratok, akar hosszabban, akkor mire kovetkeztetnetek?
1 tetszhetsz neki
2 valamit nézett rajtad
3 elbambult
4 észrevette hogy sokszor nézel rá mert tetszik neked a lány és nem értette hogy miért nézed
hajrá a lánynál, remélem összejön:)
20l
1: nem rosszból kérdezem, hány éves vagy?
mert amúgy minden korosztálynak megvan a maga testbeszéde
1:
fuu nem tudom.. én lány vagyok és nagyon sokan értenek félre, mert alapból túl barátkozós és közvetlen vagyok.. lehet csak szimplán ő is ilyen. nem feltétlen jelent ez valamit. inkább figyeld azokat a jeleket, hogy közeledik e feléd. próbál e melléd ülni, veled beszélgetni, esetleg ha csapatokban kell lenni próbál e a te csapatodba kerülni.. érted, próbál e közeledni, közös pontokat találni veled..
ha nem akkor lehet csak nagyon félénk vagy félreértetted a lányt, de akkor meg próbálj te lépni szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!