Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Minden egyetemen van egy...

Minden egyetemen van egy pszichopata professzor?

Figyelt kérdés

Aki mondjuk férfi létére a nők buktatásán, megfélelemlítésén és megszégyenítésén munkálkodik? Rémisztő, milyen beteg emberek tanítanak. Lehet hogy azért tanítanak, hogy erőfölényüket alkalmazzák. Ezek mit adnak tovább? Lelki sérelmeket saját magukból. Torz világ. Egyetemen egy kóros mentális beteg tanít és nem rugják ki. Érdekes, ezt nem nagyon reklámozzák.., az egyetem honlapjára raknám ki főcímnek. Én legszívesebben a szakmájától eltiltanám majd börtönbe zárnám.

A többi kolléga meg elnéz, hisz azt könnyebb, mint cselekedni. Ők se jobbak. Kíváncsi lennék, hogyha a saját gyerekükkel csinálná ezt akkor is hallgatnának-e? Nyilván nem.

Már nem azért, de ha én a kollégája lennék, tuti felszólalnék a szadista ellen. Jó meg kell verni a fajtáját, nőket nem tiszteli.. pont ők azok, akik megverik, megerőszakolják, zsarolják a nőket, állatokat kínoznak. Betegek, kezeltetni kéne őket.

Ráadásul egyetemi hallgatók életét teszi tönkre és az egyetemi légkört is rontja. Félelmet alakít ki maga körül, mint anno Sztálin, Hitler. Ezeknek az embereknek Isten ments hatalmat adni! Kipusztulunk miattuk.

Undorító, hogy néhány egyetemi professzor, hogy visszaél a rangjával. Főleg férfiak, azt hiszik, hogy a női hallgatók a háremhölgyeik és pszichopata üzemmódban választják ki a játékszereiket.

Már nem azért, de akkor minek a tanároknak alkalmassági vizsgálat? Ha az előbbi csoportba tartozók átjutnak.. akkor kik esnek ki, ők milyenek lehetnek? XD

Ultra gáznak tartom a doktori iskolát emiatt.

2021. jún. 23. 22:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van egy olyan pasas (azért nem pszichopata, csak szimplan bunkó) docens, akinél ha lány vagy, szóbeli vizsgán (a tárgyából az van) eleve hátránnyal indulsz. Es nagyon lekezelő tud lenni. De vastagabb bőrt kell növeszteni. Mindenhol van ilyen.
2021. jún. 25. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

#10 vagyok

Nem értem, miért lettem lepontozva. A pszichopaták alapvetően mindenkivel jól kijönnek, amíg át nem gázolnak rajtuk. Ők ezt nem szórakozásból teszik, hanem csak akkor, ha a saját érdekeik úgy kívánják. Tájékozódjatok, mielőtt helytelenül használjátok a pszichopata szót.

2021. jún. 25. 14:56
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

A hitetlenkedők számára:

Nekem nyugdíjas egyetemi tanár, a szakterület egyik legkiválóbb hazai ismerője mesélte, hogy hajdani kollégái közt akadt olyan 50 körüli-feletti ragadozó, aki minden évben kinézett egy női hallgatót. Utána finoman fogalmazva levadászta, azaz nyomást fejtett ki rá, hogy lefektethesse. Amennyiben a fiatal lány ellenállt, a megtörése érdekében jött a buktatás... Ha végképp nem tudta rákényszeríteni, akkor más kollégákkal is elintézte, hogy a hölgyet többfelől buktassák, így azt büntetésből képes volt eltávolítani az egyetemről. És tette ezt sok éven át zavartalanul.

Nem kizárt, hogy az említett "pszichopata" professzor a kérdező hölgyet is az ágyában kívánja látni, abba az irányába igyekszik kényszeríteni. Majd felajánlja a magán-korrepetálást...

2021. jún. 28. 04:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Ez melyik egyetem?

2021. jún. 28. 12:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14:

Bevallom, az 5-6 évvel ezelőtti beszélgetés ezen részletére már nem emlékszem tisztán. Inkább nem találgatok. Lehet, az öreg tudós, aki elmondta ezt nekem, már nem is él.

Egyébként emlékeztek a gólyatáboros botrányra? Az is bizonyítja, hogy sok olyan "egyetemi dolog", amit nem is gondolnál, bizony megtörténhet.

2021. jún. 28. 17:38
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
A gólyatáboros dolog a hallgatók között zajlott, az más. Ha egy oktató zsarol szexbe diáklányokat, az egy súlyosabb kategória.
2021. jún. 28. 17:42
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem hallgatók között volt, egy külsős szereplő (a fotós), volt benne a történetben.

2021. jún. 28. 19:27
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
A HÖK (a hallgatók) szervezték az egészet (a fotóst is), így az egyetemnek sok köze nem volt a dologhoz, csak a nevét adta hozzá.
2021. jún. 28. 19:37
 19/22 anonim ***** válasza:

És az mennyire súlyos kategória, amit egy idősebb nő mesélt most tavasszal. Elmondása szerint unokahúga korábban egy igen közeli ország színművészeti egyetemére készült. Egy ottani bennfentes erre magabiztosan a következőt mondta a mutatós unokahúgnak:

. Itt a névjegyem. Este 8-kor legyen a lakásomon és föl van véve.

A lány nem jelent meg ott, elment a kedve az egész pályától. Ha ott ilyen alakok dominálnak...

Mivel a médiából (lásd pl. Gregor Bernadett vizesruhás beszámolóját) és más magánforrásból is hasonló vagy rosszabb császárkodó szemléletről értesültem, én bizony nem bánom, hogy a liberális körök sipítozásával nem törődve, az adott ország kormányzata ilyen vagy olyan okból végre szétcsapott az ott évtizedek óta melegedő belterjes vezetői és oktatói körökben.

Természetesen a gyakori olvasóközönségének egy félrevezetett, jelentős létszámot elérő hányada a jelek szerint nagyon sajnálta ezeket az embereket. Hát én nem.

Pedig én is csupán a csúcs-rész erejéig látom a jéghegyet.

Mi folyt ott az igazán mélyben?

2021. jún. 28. 21:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Az első mondat végén kérdőjel.
2021. jún. 28. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!