Minden egyetemen van egy pszichopata professzor?
Aki mondjuk férfi létére a nők buktatásán, megfélelemlítésén és megszégyenítésén munkálkodik? Rémisztő, milyen beteg emberek tanítanak. Lehet hogy azért tanítanak, hogy erőfölényüket alkalmazzák. Ezek mit adnak tovább? Lelki sérelmeket saját magukból. Torz világ. Egyetemen egy kóros mentális beteg tanít és nem rugják ki. Érdekes, ezt nem nagyon reklámozzák.., az egyetem honlapjára raknám ki főcímnek. Én legszívesebben a szakmájától eltiltanám majd börtönbe zárnám.
A többi kolléga meg elnéz, hisz azt könnyebb, mint cselekedni. Ők se jobbak. Kíváncsi lennék, hogyha a saját gyerekükkel csinálná ezt akkor is hallgatnának-e? Nyilván nem.
Már nem azért, de ha én a kollégája lennék, tuti felszólalnék a szadista ellen. Jó meg kell verni a fajtáját, nőket nem tiszteli.. pont ők azok, akik megverik, megerőszakolják, zsarolják a nőket, állatokat kínoznak. Betegek, kezeltetni kéne őket.
Ráadásul egyetemi hallgatók életét teszi tönkre és az egyetemi légkört is rontja. Félelmet alakít ki maga körül, mint anno Sztálin, Hitler. Ezeknek az embereknek Isten ments hatalmat adni! Kipusztulunk miattuk.
Undorító, hogy néhány egyetemi professzor, hogy visszaél a rangjával. Főleg férfiak, azt hiszik, hogy a női hallgatók a háremhölgyeik és pszichopata üzemmódban választják ki a játékszereiket.
Már nem azért, de akkor minek a tanároknak alkalmassági vizsgálat? Ha az előbbi csoportba tartozók átjutnak.. akkor kik esnek ki, ők milyenek lehetnek? XD
Ultra gáznak tartom a doktori iskolát emiatt.
Örülök neki egyes, jó hamar válaszoltál, köszi. :)
Remélem, így is marad a helyzeted. Szorítok.
Én sajnos pont a képzésem legvégére fogtam ki. Előtte én se találkoztam hasonlóval, csak történeteket hallottam (pletyka, Youtube).
Hármas:
Oh, jól megszenvedtél a kreditekért. Nem semmi, mint a katonaságnál. Erről a motiváló erős kifogásról már annyit hallottam, szerintem se használ. Én, ha ott ültem volna az órán, tuti kiálltam volna melletted. Mindig felszólalok a kurzusokon, ha valaki(ke)t el akarnak taposni és mellettük állok.
Négyes:
A professzorok többségének doktorija van.
Támogatod a bántalmazást?
Mert én pl. hősies alkat vagyok, a gyengéken segítek, nem rugdosom őket és soha nem nézek el.
Amúgy már végeztem az egyetemen (BGE - többségében jó a tanári gárda, jó az egyetem).
Csak idegesítő volt végignézni. Mert nem mindig csak annak rossz, aki hátrányt szenved, hanem annak is, aki ezt végignézi és tudom jól, hogy ezt továbbra is hagyni fogják.
Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!