Az egyetemi oktatók között sok a narcisztikus, szadista ember?
Ahova én jártam intézmény, ott volt egy tanár, aki szeretett kicseszni a diákokkal.
Tanítani nem tanított semmit, a jegyzetei érthetetlenek voltak, a vizsgákon meg nagyon követelt.A legjobbak is 3. próbálkozásra tudták teljesíteni a tárgyat.Rengeteg volt rá a panasz a HÖK is próbált tenni valamit, de az egyetem vezetése körömszakadtáig védte.
Egyszer viszont elkezdett szívózni egy diákkal meg buktathatni, a diák viszont egy politikusnak a gyereke volt azt mondta "figyeljétek meg, ha a következőn 1-est utána pár hónappal nem fog itt dolgozni" és így is lett, kirúgták.
Ahova a bátyám járt ott is voltak érdekes dolgok.
Az egyik hasonló oktatónak rendszeresen szétszedték a biciklijét vagy feltették egy magas fára.De ő nyugdíjba vonult és utána lecsendesedtek a kedélyek.
Egy másikat viszont sötétben megfigyeltek a diákok és ráijesztettek.Természetesen eltanácsolták őket és máshol diplomáztak, viszont a tanár utána normális lett, visszavett a stílusából.
Nem lehet általánosítani, de sokuknál érezhető,hogy elvannak szállva maguktól, nincs bennük alázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!